Postup přípravy receptu Bohaté filé plné chutí:
Rybí filé omyjeme, osušíme, dvě porce potřeme hořčicí, obložíme je plátky z lososa a nahoru dáme zbylé dvě porce filé. Troubu předehřejeme na 190 °C, vývar smícháme se smetanou, opepříme a nalijeme ho do formy. Vložíme rybu a vaříme asi 30 minut. Omyté brambory vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Chřest, mrkev a kedlubny omyjeme a oloupeme. Kedlubny nakrájíme na tenké nudličky. Tuk nebo olej rozehřejeme v hrnci, přidáme zeleninu, sůl, pepř a 1 lžíci cukru. Pod poklicí dusíme na středním ohni asi 15 minut, pak odkryjeme, podlijeme a dusíme dalších 5 minut. Rybu vyjmeme z vývaru, obě porce rozpůlíme, osolíme, opepříme a osladíme zbylým cukrem. Pak ještě asi 5 minut povaříme. Nakonec vmícháme pažitku. Zeleninu rozdělíme na talíře s rybou a omáčkou a podáváme.