Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
14. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Zapečený pangasius se zakysaným krémem : Vymažeme pekáč, naskládáme na kolečka nakrájené oloupané brambory, osolíme a okmínujeme. Na pánvi na olivovém oleji opražíme nastrouhanou mrkev s pórkem, naložíme na brambory a na to dáme rybu, kterou ... …více»
|
14. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Thajské kari s krevetami: Zázvor oloupeme a nastrouháme najemno. Česnek a cibuli rovněž oloupeme a nasekáme najemno. Kukuřičné klásky necháme okapat. Olej rozpálíme a osmažíme na něm zázvor, cibuli a česnek. Vmícháme kukuřičné ... …více»
|
14. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Pikantní rybí filé se sýrem: Česnek oloupeme a prolisujeme. Sýr nastrouháme. Metličkou promícháme přísady na marinádu.
Rybí filety osolíme, potřeme marinádou a necháme v chladu nejméně 1 hodinu odležet.
Poté filé opékáme po jed ... …více»
|
13. 02. 2009 Zeleninová jídla
Příprava receptu Květák s brokolicí v citronové omáčce:
V osolené vodě uvaříme brokolici, potom květák, slijeme je a odložíme na teplé místo. V mezičase si na páře utřeme žloutky spolu se solí a nastrouhanou citronovou kůrou. Když omáčka začne houstnot ... …více»
|
13. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Filety ze pstruha plněné mandlovou nádivkou: Nádivka: Mandle opražíme nasucho na pánvi do světle hnědé barvy. V misce smícháme mandle, strouhanku, petrželku, vejce a citronovou štávu. Podle chuti osolíme a opepříme.
Filety omyjeme a osušíme. K ... …více»
|
13. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba v sezamu: Špenát přebereme, omyjeme a necháme okapat v cedníku. Oloupané cibule nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a cibuli se špenátem na něj orestujeme. Česnekové stroužky oloupeme a ... …více»
|
13. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Pstruh na citrónu: Pstruha vyčistíme, rozřízneme v prostředku, naplníme hrudkou másla, posolíme, omajoránkujeme ze všech stran a kůrou posypeme kůžičku. Zabalíme do alobalu a pečeme cca 45 minut, záleží na velikosti pst ... …více»
|
13. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Pikantní kapr plněný slaninou a křenem: Kapra zbavíme šupin, omyjeme ho a osušíme. Každou porci osolíme. Do vnitřní strany podkovy umístíme rolku ze slaniny naplněnou čerstvým křenem, rybí maso kolem ní obtočíme a stáhneme potravinářským pr ... …více»
|
13. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Kapr zapečený s cibulí: Kapra nařízkujeme a usmažíme v trojobalu. Nakrájíme a usmažíme cibuli do zlatova. Přidáme rajské protlaky, osolíme, mírně ocukrujeme (dle chuti i trocha pepře). Do širší nádoby ukládáme střídavě cibul ... …více»
|
13. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Smažený kapr s bramborovým salátem: Nejprve uvařené brambory a kořenovou zeleninu nakrájíme na drobné kostičky. Vložíme do větší mísy, přidáme jemně nakrájenou šalotku, nakládané okurky s troškou láku, vajíčko, zelené jablko a povařený ... …více»
|