Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rozmarýnová treska se žampiony:
100 g rozmarýnu
| 400 g mražených rybích filetů
| žampiony
| sůl
| 1 lžíce hl. mouky
| 50 g margarínu
| 50 g nivy
Postup přípravy receptu Rozmarýnová treska se žampiony:
Zapékací misku vymažeme trochou margarínu či jiného rostlinného tuku.
Filety osolíme, poprášíme hladkou moukou a posypeme sušeným či čerstvým rozmarýnem. Vložíme do vymazané misky a obložíme na plátky nakrájenými žampiony. Na povrch rozdělíme malé vločky margarínu. Rozmarýnovou tresku se žampiony pečeme v troubě na 200 C asi 40 minut. Během pečení přeléváme povrch vypečenou šťávou. Těsně před dokončením posypeme rozmarýnovou tresku strouhanou nivou.
Rozmarýnovou tresku se žampiony podáváme s brambory v libovolné tepelné úpravě. Tresku podáváme ihned.
Fotky receptu Rozmarýnová treska se žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!