Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozmarýnová treska se žampiony

fotka Rozmarýnová treska se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rozmarýnová treska se žampiony:

100 g rozmarýnu  | 400 g mražených rybích filetů  |  žampiony  |  sůl  | 1 lžíce hl. mouky  | 50 g margarínu  | 50 g nivy

Postup přípravy receptu Rozmarýnová treska se žampiony:

Zapékací misku vymažeme trochou margarínu či jiného rostlinného tuku.
Filety osolíme, poprášíme hladkou moukou a posypeme sušeným či čerstvým rozmarýnem. Vložíme do vymazané misky a obložíme na plátky nakrájenými žampiony. Na povrch rozdělíme malé vločky margarínu. Rozmarýnovou tresku se žampiony pečeme v troubě na 200 C asi 40 minut. Během pečení přeléváme povrch vypečenou šťávou. Těsně před dokončením posypeme rozmarýnovou tresku strouhanou nivou.
Rozmarýnovou tresku se žampiony podáváme s brambory v libovolné tepelné úpravě. Tresku podáváme ihned.


Fotky receptu Rozmarýnová treska se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rozmarýnová treska se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky