![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 11. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé na rajčatovém protlaku: Omyté a osušené porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Obalíme v mouce a vložíme na pánev. Poté podlijeme rozředěným rajčatovým protlakem a dusíme a nakonec do pokrmu ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba po jevánsku: Plátky rybího filé pokapeme citrónem a necháme stát 3 hodiny. Brambory nakrájíme na hranolky a poté vložíme do rozpáleného oleje a fritujeme. Rybu poté podlijeme sojovou omáčkou a dusíme. Jako příloh ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr po italsku: Naporcovaného kapra osolíme, poprášíme moukou a vložíme na pánev. Po několika minutách zalijeme mlékem s rozšlehaným protlakem, polijeme rozpuštěným máslem, posypeme sýrem a necháme asi 30 minut dusi ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krokety s rybími filety a rajčatovou omáčkou: Filety nejprve opláchneme mírně osušíme a posolíme, opepříme a pokapeme citrónem. Vkládáme do vymazané máslem pečící formy a pečeme asi 15 minut než zezlátnou. Mezitím si připravíme omáčku na file- . ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé s lečem a jogurtovou zálivkou: Porce rybího filé nakrájíme na menší kousky, osolíme a vložíme do zapékací misky vymazané olejem. Poklademe plátky česneku a lečem nebo pokrájenou zeleninou a lupínky másla. Pečeme v troubě asi 15 m . ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé na kmínu s camembertem: Filé z tresky (kostky) necháme rozmrazit. Po obou stranách posypeme solí, drceným kmínem a prsty zatlačíme. Takto připravené filé necháme chvíli stát.
Mezitím si dáme vařit oloupané a na plátky nak ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangas na česneku: Pangase potřeme česnekem utřeným se solí. Polovinu pokrájené slaniny vyškvaříme, přidáme oloupanou a nakrájenou cibuli a máslo a osmahneme. Na cibulový základ rozložíme porce pangase, proklademe je zb ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangas na houbách : Houby povaříme ve vodě a rozložíme do pekáče nebo zapékací misky, pak na ně poskládáme kousky pangase, osoleného, opepřeného a obaleného v mouce, podlijeme vínem a nahoru dáme kousky másla. Pečeme asi ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangas se švestkami: Plátky ryby osolíme, obalíme v mouce a lehce opečeme na oleji. Potom porce položíme na talíř a do zbylého výpeku přidáme vývar a na plátky nakrájené sušené švestky. Po 5 minutách přidáme povidla, dobř ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní pangas : Porce ryby osolíme, obalíme v mouce, pak v hořčici, do které jsme vmíchali citronovou šťávu a pepř a nakonec ve strouhance. Usmažíme na tuku, já používám Ceres Soft na smažení. Někdy dám přímo na rybu ... …více»
|