Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené makrely na roštu

Pečené makrely na roštu
23. 11. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Pečené makrely na roštu: Ryby vykucháme, podélně rozkrojíme, omyjeme a osušíme. Podle chuti opepříme. Citron omyjeme a nakrájíme na plátky. Bazalku omyjeme a nasekáme nadrobno. Marinádu připravíme smícháním oleje, vinného oct ... …více»

Pečená ryba na kmínu

Pečená ryba na kmínu
23. 11. 2008 Ryby ++-_______
Příprava receptu Pečená ryba na kmínu: Očištěnou rybu osolíme a posypeme kmínem. Vložíme do pekáčku s rozehřátým máslem. Pokapeme citrónovou šťávou a dáme péct. Pečeme asi 40 minut. Podáváme s brambory. ... ... …více»

Čekanka s filety ze pstruha

Čekanka s filety ze pstruha
23. 11. 2008 Ryby +++-______
Příprava receptu Čekanka s filety ze pstruha: Pariku umyjeme, usušíme a velmi najemno nakrájíme. Přimícháme olej, ocet, sůl a pepř. Omyjeme čekanku a rozčtvrtíme ji. Rozpustíme máslo na pánvi, čtvrtky čekanky na másle pečeme z kařdé strany cca 1 ... …více»

Pstruh s petrželovou natí

Pstruh s petrželovou natí
22. 11. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Pstruh s petrželovou natí: Vykuchané pstruhy osolíme, okmínujeme a pokapeme je citrónem a posypeme nasekanou petrželovou natí. Opečeme je na pánvi na másle doměkka. Podáváme je s bramborem. ... ... …více»

Rybí filet jako biftek

Rybí filet jako biftek
22. 11. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Rybí filet jako biftek: Rybí filety očistíme, osolíme, okmínujeme a mírně opaprikujeme. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Na pánvi na rozpáleném sádle ryby zprudka osmažíme. Přidáme sójovou omáčku a část cibule. Rybu je ... …více»
 

Pikantní filé s medem

Pikantní filé s medem
21. 11. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní filé s medem: Rybí filé očistíme, použijeme naporcované ryby (ne kostky). Pokapeme čerstvým citronem a výrazně posypeme ďábelským kořením, jemněji bylinkovou solí. Koření do rybího filé prsty jemně zatlačíme a nech ... …více»

Losos v sýrové omáčce

Losos v sýrové omáčce
20. 11. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos v sýrové omáčce : Nakrájenou šalotku osmažíme na 2 lžících oleje, přidáme nakrájený česnek a po chvíli sýry nakrájené na kostičky. Přilijeme víno a mícháme, až se sýr rozvaří. Postupně přiléváme smetanu. Vše povaříme a ... …více»

Smažený mečoun s čerstvým chutney

Smažený mečoun s čerstvým chutney
20. 11. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Smažený mečoun s čerstvým chutney: Čtyři steaky z mečouna bez kůže vložíme do široké mělké mísy, přelijeme 4 lžícemi citronové šťávy a 1 lžící sójové omáčky a necháme v chladu marinovat asi hodinu. Rybu občas obrátíme. Mezitím si př ... …více»

Ryby na zelenině

Ryby na zelenině
19. 11. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Ryby na zelenině: Na dno pekáčku, do malého množství oleje, nasypeme na kolečka pokrájenou cibuli. Na ni poklademe na hrubo krájené syrové brambory. Poté vše zasypeme mraženou (francouzskou) zeleninou. Další vrstvu ... …více»

Zapečený pangasius s tofu a žampiony v alobalu

Zapečený pangasius s tofu a žampiony v alobalu
19. 11. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Zapečený pangasius s tofu a žampiony v alobalu: Filé z pangasiuse z obou stran osolíme, opepříme a dáme na větší díl alobalu. Filé poklademe plátky uzeného tofu. Pokryjeme žampiony a nahoru dáme plátkový eidam. Alobal důkladně zavineme, aby z ně ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !