Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečené makrely na roštu: Ryby vykucháme, podélně rozkrojíme, omyjeme a osušíme. Podle chuti opepříme. Citron omyjeme a nakrájíme na plátky. Bazalku omyjeme a nasekáme nadrobno. Marinádu připravíme smícháním oleje, vinného oct ... …více»
|
23. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečená ryba na kmínu: Očištěnou rybu osolíme a posypeme kmínem. Vložíme do pekáčku s rozehřátým máslem. Pokapeme citrónovou šťávou a dáme péct. Pečeme asi 40 minut. Podáváme s brambory.
... ... …více»
|
23. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Čekanka s filety ze pstruha: Pariku umyjeme, usušíme a velmi najemno nakrájíme. Přimícháme olej, ocet, sůl a pepř. Omyjeme čekanku a rozčtvrtíme ji. Rozpustíme máslo na pánvi, čtvrtky čekanky na másle pečeme z kařdé strany cca 1 ... …více»
|
22. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh s petrželovou natí: Vykuchané pstruhy osolíme, okmínujeme a pokapeme je citrónem a posypeme nasekanou petrželovou natí. Opečeme je na pánvi na másle doměkka. Podáváme je s bramborem. ... ... …více»
|
22. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filet jako biftek: Rybí filety očistíme, osolíme, okmínujeme a mírně opaprikujeme. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno.
Na pánvi na rozpáleném sádle ryby zprudka osmažíme. Přidáme sójovou omáčku a část cibule. Rybu je ... …více»
|
21. 11. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní filé s medem: Rybí filé očistíme, použijeme naporcované ryby (ne kostky). Pokapeme čerstvým citronem a výrazně posypeme ďábelským kořením, jemněji bylinkovou solí. Koření do rybího filé prsty jemně zatlačíme a nech ... …více»
|
20. 11. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos v sýrové omáčce : Nakrájenou šalotku osmažíme na 2 lžících oleje, přidáme nakrájený česnek a po chvíli sýry nakrájené na kostičky. Přilijeme víno a mícháme, až se sýr rozvaří. Postupně přiléváme smetanu. Vše povaříme a ... …více»
|
20. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Smažený mečoun s čerstvým chutney: Čtyři steaky z mečouna bez kůže vložíme do široké mělké mísy, přelijeme 4 lžícemi citronové šťávy a 1 lžící sójové omáčky a necháme v chladu marinovat asi hodinu. Rybu občas obrátíme.
Mezitím si př ... …více»
|
19. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryby na zelenině: Na dno pekáčku, do malého množství oleje, nasypeme na kolečka pokrájenou cibuli. Na ni poklademe na hrubo krájené syrové brambory. Poté vše zasypeme mraženou (francouzskou) zeleninou.
Další vrstvu ... …více»
|
19. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečený pangasius s tofu a žampiony v alobalu: Filé z pangasiuse z obou stran osolíme, opepříme a dáme na větší díl alobalu.
Filé poklademe plátky uzeného tofu. Pokryjeme žampiony a nahoru dáme plátkový eidam. Alobal důkladně zavineme, aby z ně ... …více»
|