Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
14. 11. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s omáčkou: Očištěné porce lososa osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, pokapeme šťávou z citronu a necháme asi 10 minut odležet. Poté maso usmažíme na másle dozlatova. Do kastrůlku nalijeme smetanu, ve ... …více»
|
14. 11. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený kapr na leču: Kapra omyjeme, osušíme a naporcujeme na podkovy. Maso osolíme, posypeme rybím kořením a vložíme do připraveného pekáče. Zalijeme ho zeleninovým lečem a necháme do druhého dne odležet.
Potom nakrájíme ... …více»
|
13. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořský okoun na citrusech: Ryby očistíme, omyjeme ve studené vodě, osušíme a osolíme. Pak je mírně obalíme v hladké mouce a kůži ze stran lehce nařízneme. V misce rozmícháme med s mletými chilli papričkami, kari, mletou pepriko ... …více»
|
13. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Voňavý losos se smetanovým přelivem a těstovinami: Nejdříve si připravíme všechny suroviny - cibuli ročtvrtíme, žampiony rozpulíme a spolu s česnekem nakrájíme vše na tenké plátky, olivy rozpůlíme a lososa nakrájíme na kostky, petrželku nasekáme. Těst ... …více»
|
13. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Gratinované filety z pangase se špenátem a ementálem : Polovinu másla si rozpustíme, přisypeme do ní mouku a uděláme jíšku. Zalijeme smetanou a povaříme 5 minut. Na zbylém másle orestujeme špenát, který osolíme a opepříme. Do pekáče dáme filety, na to š . ... …více»
|
13. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňákové kostky v sezamové krustě: Čerstvého tuňáka nakrájíme na pravidené kostičky. Osolíme, opepříme a obalíme v sezamu. Fazolové usky oblanšírujeme v horké vodě, propláchneme ledovou vodou a rozkrájíme na menší kousky. Limetku nak . ... …více»
|
13. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé zapečené s brambory a pórkem: Brambory uvaříme do poloměkka. Rybí filety osolíme a opečeme z obou stran na oleji.
Brambory nakrájíme na silnější plátky a promícháme s nasekaným pórkem. Polovinu rozložíme na dno zapékací misky. Ja ... …více»
|
13. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořské plody na šalotce, česneku a bílém víně: Šalotky nasekáme najemno a krátce osmahneme na másle. Přidáme nasekaný česnek, mořské plody a vše cca 8 minut dusíme. Občas promícháme. Běhěm dušení můžeme směs podlévat bílým vínem. Na závěr přidáme ... …více»
|
13. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososová omeleta: Brambory důkladně omyjeme, oloupeme a uvaříme v osolené vodě asi 25 minut. Poté slijeme a necháme vychladnout. Mezitím omyjeme chilli papriku, očistíme, vyřízneme semeník a lusk rozkrájíme na kostičky ... …více»
|
13. 11. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh ve slaninovém kabátku: Pstruhy uvnitř i zvenku posolte, zabalte do plátků slaniny, dejte do máslem vytřené pečicí nádoby a při 200 °C pečte asi 15 minut. Zakysanou smetanu rozmíchejte se solí, pepřem, cayenským pepřem, papr ... …více»
|