Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Losos s omáčkou

Losos s omáčkou
14. 11. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s omáčkou: Očištěné porce lososa osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, pokapeme šťávou z citronu a necháme asi 10 minut odležet. Poté maso usmažíme na másle dozlatova. Do kastrůlku nalijeme smetanu, ve ... …více»

Pečený kapr na leču

Pečený kapr na leču
14. 11. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený kapr na leču: Kapra omyjeme, osušíme a naporcujeme na podkovy. Maso osolíme, posypeme rybím kořením a vložíme do připraveného pekáče. Zalijeme ho zeleninovým lečem a necháme do druhého dne odležet. Potom nakrájíme ... …více»

Mořský okoun na citrusech

Mořský okoun na citrusech
13. 11. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Mořský okoun na citrusech: Ryby očistíme, omyjeme ve studené vodě, osušíme a osolíme. Pak je mírně obalíme v hladké mouce a kůži ze stran lehce nařízneme. V misce rozmícháme med s mletými chilli papričkami, kari, mletou pepriko ... …více»

Voňavý losos se smetanovým přelivem a těstovinami

Voňavý losos se smetanovým přelivem a těstovinami
13. 11. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Voňavý losos se smetanovým přelivem a těstovinami: Nejdříve si připravíme všechny suroviny - cibuli ročtvrtíme, žampiony rozpulíme a spolu s česnekem nakrájíme vše na tenké plátky, olivy rozpůlíme a lososa nakrájíme na kostky, petrželku nasekáme. Těst ... …více»

Gratinované filety z pangase se špenátem a ementálem

Gratinované filety z pangase se špenátem a ementálem
13. 11. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Gratinované filety z pangase se špenátem a ementálem : Polovinu másla si rozpustíme, přisypeme do ní mouku a uděláme jíšku. Zalijeme smetanou a povaříme 5 minut. Na zbylém másle orestujeme špenát, který osolíme a opepříme. Do pekáče dáme filety, na to š . ... …více»
 

Tuňákové kostky v sezamové krustě

Tuňákové kostky v sezamové krustě
13. 11. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Tuňákové kostky v sezamové krustě: Čerstvého tuňáka nakrájíme na pravidené kostičky. Osolíme, opepříme a obalíme v sezamu. Fazolové usky oblanšírujeme v horké vodě, propláchneme ledovou vodou a rozkrájíme na menší kousky. Limetku nak . ... …více»

Filé zapečené s brambory a pórkem

Filé zapečené s brambory a pórkem
13. 11. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Filé zapečené s brambory a pórkem: Brambory uvaříme do poloměkka. Rybí filety osolíme a opečeme z obou stran na oleji. Brambory nakrájíme na silnější plátky a promícháme s nasekaným pórkem. Polovinu rozložíme na dno zapékací misky. Ja ... …více»

Mořské plody na šalotce, česneku a bílém víně

Mořské plody na šalotce, česneku a bílém víně
13. 11. 2008 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Mořské plody na šalotce, česneku a bílém víně: Šalotky nasekáme najemno a krátce osmahneme na másle. Přidáme nasekaný česnek, mořské plody a vše cca 8 minut dusíme. Občas promícháme. Běhěm dušení můžeme směs podlévat bílým vínem. Na závěr přidáme ... …více»

Lososová omeleta

Lososová omeleta
13. 11. 2008 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Lososová omeleta: Brambory důkladně omyjeme, oloupeme a uvaříme v osolené vodě asi 25 minut. Poté slijeme a necháme vychladnout. Mezitím omyjeme chilli papriku, očistíme, vyřízneme semeník a lusk rozkrájíme na kostičky ... …více»

Pstruh ve slaninovém kabátku

Pstruh ve slaninovém kabátku
13. 11. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Pstruh ve slaninovém kabátku: Pstruhy uvnitř i zvenku posolte, zabalte do plátků slaniny, dejte do máslem vytřené pečicí nádoby a při 200 °C pečte asi 15 minut. Zakysanou smetanu rozmíchejte se solí, pepřem, cayenským pepřem, papr ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty