Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzský pstruh

Francouzský pstruh
5. 08. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Francouzský pstruh: Pstruhy na bocích několikrát napříč nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi asi na 60 g másla - na mírném ohni, je po obou stranách opečeme, vyjmeme a necháme okapat. Vložíme je d ... …více»

Kapr se sýrem

Kapr se sýrem
5. 08. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Kapr se sýrem: Porce kapra osolíme, pokapeme citrónem a necháme asi 1/2 hodiny odležet. Pak posypeme kmínem a osmažíme po obou stranách na tuku. Osmažené porce přeneseme do máslem vymaštěné zapékací mísy, potřem ... …více»

Placičky z bílé ryby se zelenými fazolkami

Placičky z bílé ryby se zelenými fazolkami
5. 08. 2008 Ryby +++++++___
Příprava receptu Placičky z bílé ryby se zelenými fazolkami: 1. Nejprve si připravte omáčku - ve vodě a ve vinném octě rozpusťte cukr (když směs trochu zahřejete, půjde to líp). Přidejte rybí omáčku, okurku, mrkev, cibulku a chilli papričky a promíchejte. Omáčk ... …více»

Chřest, losos a špenát

Chřest, losos a špenát
5. 08. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Chřest, losos a špenát: 1. Do hrnce dejte napařovací vložku, nalijte pod ni vařící vodu a postavte na sporák tak, aby se voda stále mírně vařila. Na podložku dejte filátka lososa (můžete je podle chuti osolit a opepřit), při ... …více»

Bleskové tuňákové tousty s fazolemi

Bleskové tuňákové tousty s fazolemi
5. 08. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Bleskové tuňákové tousty s fazolemi: 1. Plátky bagety opečte v toustovači, nebo – lépe – všechny najednou na plechu v troubě. Mezitím v misce vidličkou lehce rozmačkejte fazole. Přilijte k nim dvě lžíce olivového oleje z tuňáka a poté př ... …více»
 

Fazolový dip s lososem a křupavými plackami

Fazolový dip s lososem a křupavými plackami
5. 08. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Fazolový dip s lososem a křupavými plackami: 1. Fazole a jogurt rozmixujte dohladka. Přisypte lososa a několikrát krátce prošlehněte, aby maso zůstalo v kouscích. Přesuňte do mísy, vmíchejte kopr i citronovou šťávu, osolte a opepřete. Dip můžete ... …více»

Rychlá ryba

Rychlá ryba
5. 08. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Rychlá ryba: 1. Fazole vsypte do misky vhodné do mikrovlnné trouby. Promíchejte s polovinou ochuceného oleje, polovinou petrželky a s chorizem. Navrch položte kousky ryby a zakápněte zbytkem směsi oleje a citronov ... …více»

Kořeněný losos na čočce

Kořeněný losos na čočce
5. 08. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Kořeněný losos na čočce: 1. Ve velkém silnostěnném kastrolu rozehřejte polovinu oleje na střední teplotu. Přidejte kari (pastu) a dvě minuty promíchávejte, aby se koření krásně rozvonělo. Vsypte čočku a přidejte naběračku vod ... …více»

Mořský ďas na medu

Mořský ďas na medu
5. 08. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mořský ďas na medu: 1. Filátka nakrájejte na menší kousky. V pánvi se silným dnem rozpusťte máslo, a až začne pěnit, osmahněte na něm rybu (asi čtyři minuty z každé strany). Osolte ji a opepřete, vyjměte z pánve a uchove ... …více»

Smažené krevety s klíčky

Smažené krevety s klíčky
5. 08. 2008 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Smažené krevety s klíčky: 1. Rozpalte olej ve woku či pánvi a půl minu­ty prudce smažte krevety, aby chytly bar­vu. Při­­syp­te zázvor, klíčky a půl cibulek, pečte třicet vteřin, snižte plamen a na kraj pánve rozklepněte vejc ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků