600 g bílých fazolí v nálevu
| 6 lžic oliv. oleje prošleh. s citr. šťávou
| 2 hrsti petrželky, ansekané najemno
| 200 g choriza na drobno nakráj.
| 4 kousky filetů z mořské štiky bez kůže
Postup přípravy receptu Rychlá ryba:
1. Fazole vsypte do misky vhodné do mikrovlnné trouby. Promíchejte s polovinou ochuceného oleje, polovinou petrželky a s chorizem. Navrch položte kousky ryby a zakápněte zbytkem směsi oleje a citronové šťávy. Misku přetáhněte fólií a tu na několika místech propíchněte. Čtyři až pět minut vařte v mikrovlnce na nejvyšší stupeň. Ryba by měla zprůsvitnět a maso se snadno oddělovat na lístky.
2. Sejměte fólii, rybu dejte stranou na teplé místo; fazole s chorizem dobře promíchejte, rozdělte na talíře a navrch položte rybu. Posypte zbylou petrželkou a podávejte.
Fotky receptu Rychlá ryba:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!