Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
28. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh s červenou fazolí: Pstruha zbaveného vnitřností dobře očistíme a omyjeme vodou. Necháme okapat.
Maso dobře prosolíme, opepříme, z vnější i vnitřní strany posypeme kořenící směsí na ryby a zakapeme olivovým olejem - op ... …více»
|
27. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska na kari: Tresku si vykostíme a pokapeme citronem. Necháme tak 5 minut odležet. Do hrnce si dáme rozehřát máslo a tresku na něj vložíme, opatrně zamícháme a necháme tak 5 minut dusit, aby pustila zbylou vodu. P ... …více»
|
27. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Platýz na ostrovní způsob: Vykuchaného platýze dobře omyjeme, osušíme, odkrojíme ploutve a podle páteře po obou stranách nařízneme (ryba se nekroutí).
Osolíme, zakapeme citronem a necháme odležet.
Mouku, pepř a papriku dobře ... …více»
|
27. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososová studená pochoutka: Nejdříve očistíme lososa, zbavíme ho kůže, vykostíme, osolíme a v páře uvaříme doměkka.
Vychladlého lososa nakrájíme na malé kousky. Dále na stejné kousky nakrájíme tyčinky Surimi. Takto připraven . ... …více»
|
27. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Makrela po kalifornsku: Makrely omyjeme a osušíme, lehce posolíme uvnitř břišní dutiny. Máslo rozpustíme na grilu a vmícháme koření. Připravenou směsí rybu před grilováním hojně potřeme a během grilování potíráme zbylou směs ... …více»
|
26. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska v sýrovém kabátku : Vymaštěnou zapékací mísu poklademe plátky ryb, které osolíme, opepříme a lehce posypeme kořením na grilování ryb. Zapékáme zhruba 20 minut. V misce smícháme sýr s kysanou smetanou, česnekem, strouha ... …více»
|
26. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska po toskánsku : Porce tresky očistěte a osušte. Potom maso osolte, opepřete a nechte chvilku v chladu odležet. Olej rozehřejte v pánvičce a maso rychle opečte. Přendejte do pekáčku, jednotlivé porce potřete sardelo ... …více»
|
26. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Tatarák z lososa s topinkami: Cibuli očistíme, omyjeme, nakrájíme hodně najemno a vsypeme do umělohmotné mísy.
Syrového lososa zbavíme kůže a očistíme od případných šupin. Ostrým zubatým nožem nastrouháme lososa na umělohmotn ... …více»
|
26. 06. 2008 Bramborová jídla
Příprava receptu Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí : Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky do zapékací misky, osolíme, zalijeme smetanou, promícháme a při 250 °C pečeme v troubě, dokud smetana na povrchu nedostane tmavě zlatou barvu a brambory n ... …více»
|
26. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečení pstruzi na jablkovém salátu: Oprané a osušené pstruhy osolíme, opepříme, pokapeme citrónem a obalíme v mouce. Na rozpáleném másle pstruhy opečeme po obou stranách 6-8 minut. Opečené vyndáme z pánve a necháme vychladnout. Studené ... …více»
|