Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s červenou fazolí

Pstruh s červenou fazolí
28. 06. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pstruh s červenou fazolí: Pstruha zbaveného vnitřností dobře očistíme a omyjeme vodou. Necháme okapat. Maso dobře prosolíme, opepříme, z vnější i vnitřní strany posypeme kořenící směsí na ryby a zakapeme olivovým olejem - op ... …více»

Treska na kari

Treska na kari
27. 06. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Treska na kari: Tresku si vykostíme a pokapeme citronem. Necháme tak 5 minut odležet. Do hrnce si dáme rozehřát máslo a tresku na něj vložíme, opatrně zamícháme a necháme tak 5 minut dusit, aby pustila zbylou vodu. P ... …více»

Platýz na ostrovní způsob

Platýz na ostrovní způsob
27. 06. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Platýz na ostrovní způsob: Vykuchaného platýze dobře omyjeme, osušíme, odkrojíme ploutve a podle páteře po obou stranách nařízneme (ryba se nekroutí). Osolíme, zakapeme citronem a necháme odležet. Mouku, pepř a papriku dobře ... …více»

Lososová studená pochoutka

Lososová studená pochoutka
27. 06. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Lososová studená pochoutka: Nejdříve očistíme lososa, zbavíme ho kůže, vykostíme, osolíme a v páře uvaříme doměkka. Vychladlého lososa nakrájíme na malé kousky. Dále na stejné kousky nakrájíme tyčinky Surimi. Takto připraven . ... …více»

Makrela po kalifornsku

Makrela po kalifornsku
27. 06. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Makrela po kalifornsku: Makrely omyjeme a osušíme, lehce posolíme uvnitř břišní dutiny. Máslo rozpustíme na grilu a vmícháme koření. Připravenou směsí rybu před grilováním hojně potřeme a během grilování potíráme zbylou směs ... …více»
 

Treska v sýrovém kabátku

Treska v sýrovém kabátku
26. 06. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Treska v sýrovém kabátku : Vymaštěnou zapékací mísu poklademe plátky ryb, které osolíme, opepříme a lehce posypeme kořením na grilování ryb. Zapékáme zhruba 20 minut. V misce smícháme sýr s kysanou smetanou, česnekem, strouha ... …více»

Treska po toskánsku

Treska po toskánsku
26. 06. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Treska po toskánsku : Porce tresky očistěte a osušte. Potom maso osolte, opepřete a nechte chvilku v chladu odležet. Olej rozehřejte v pánvičce a maso rychle opečte. Přendejte do pekáčku, jednotlivé porce potřete sardelo ... …více»

Tatarák z lososa s topinkami

Tatarák z lososa s topinkami
26. 06. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Tatarák z lososa s topinkami: Cibuli očistíme, omyjeme, nakrájíme hodně najemno a vsypeme do umělohmotné mísy. Syrového lososa zbavíme kůže a očistíme od případných šupin. Ostrým zubatým nožem nastrouháme lososa na umělohmotn ... …více»

Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí

Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
26. 06. 2008 Bramborová jídla ++++______
Příprava receptu Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí : Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky do zapékací misky, osolíme, zalijeme smetanou, promícháme a při 250 °C pečeme v troubě, dokud smetana na povrchu nedostane tmavě zlatou barvu a brambory n ... …více»

Pečení pstruzi na jablkovém salátu

Pečení pstruzi na jablkovém salátu
26. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečení pstruzi na jablkovém salátu: Oprané a osušené pstruhy osolíme, opepříme, pokapeme citrónem a obalíme v mouce. Na rozpáleném másle pstruhy opečeme po obou stranách 6-8 minut. Opečené vyndáme z pánve a necháme vychladnout. Studené ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !