Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Dušené filé na houbách s noky: Filé osolíme, opepříme, pokapeme šťávou z půlky citronu a necháme odležet. Nakrájíme houby na plátky, případně sušené předem namočíme a cibuli nakrájíme nadrobno. Do hrnce vlejeme vývar, osolíme, opep ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Platýzové závitky se sýrem: Filé osolíme a sýr nakrájíme na plátky. Každý plátek sýra zabalíme do filé. Závitky položíme do tukem vymazaných zapékacích misek. Troubu předehřejeme na 175 °C.
Cibuli nasekáme nadrobno, žampiony ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Chobotničky dušené na víně: V kastrolu rozehřejeme olivový olej a vložíme do něj rozmražené chobotničky i s tekutinou, která vznikla při rozmražování. Podlijeme vínem, mírně osolíme, přidáme bobkové listy a nové koření. Přikryje ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečené krevety s fetou: Umytá a osušená rajčata pokrájíme na kolečka, která uložíme do zapékací mísy vymazané olivovým olejem. Jemně je posolíme, opepříme a posypeme oregánem. Přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, na proužky ... ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius pečený na bramborách: Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka silné asi 1,5 cm, rozložíme na dno zapékací mísy a posypeme kmínem. Filety osolíme a okořeníme oregánem z obou stran, položíme na brambory. Nastrouháme na hrubé ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Ústřice s citrónem: Před podáním ústřice uchováme v ledu, zatížíme je prkénkem a kamenem, aby se neotevřely. Lastury ústřic dobře odrhneme kartáčem, abychom odstranili všechnu nečistotu. Těsně před podáním ústřice uchopí ... …více»
|
24. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filety z pangasia s houbovým dipem : Omyté filety pokapeme citronovou šťávou, posolíme, okořeníme. Takto upravené osmažíme na másle (kvůli přepalování můžeme přidat kapičku oleje) a osmažené přendáme na teplý talíř. Do výpeku vložíme tep ... …více»
|
24. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený losos se zeleninou: Zapékací misku vymažeme máslem nebo margarínem a lehce misku posypeme solí nebo kořením na ryby.
Plátky lososa okořeníme kořením na ryby. Pokud máme čas, můžeme je připravit asi 2 hodiny předem a ... …více»
|
24. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Květák s tuňákovou omáčkou: Květák uvaříme v osolené vodě doměkka.
Ve vodní lázni si připravíme omáčku ze sojanézy, bílého jogurtu, nadrobno nakrájených okurek a jemně posekané zelené petrželky. Uvařený květák rozebereme na rů ... …více»
|
24. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Maguro-jaki (zapékaný tuňák): Do ohnivzdorné zapékací misky vymazané olejem urovnáme plátky tuňáka a zalijeme koňakem, sójovou omáčkou, posypeme cukrem a solí. Navrch dáme plátky citrónu zbavené kůry. Dáme do vyhřáté trouby. Hned ... …více»
|