Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečený bulgur : Bulgur dáme uvařit podle návodu na obalu. Mezitím si dáme předehřát troubu na 220 °C. Olivovým olejem vymažeme zapékací misku. Na dno misky dáme uvařený bulgur, na něj klademe nakrájený porék, olivy a ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mušle sv. Jakuba se žampiony a rajčaty: Mouku smícháme se solí a pepřem a obalíme v ní maso z mušlí. Na hluboké pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje a 1 lžíci másla. Lehce osmažíme mlže a přendáme je do misky. V pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje a ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušená nadívaná ryba: Vykuchané ryby řádně vypláchneme, osušíme, lehce osolíme a opepříme. Naplníme nádivkou z jemně nakrájené nebo umleté slaniny, cibule, sardelové pasty a 8 lžic vína. Otvor sešijeme, aby z ryb nádivka n ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mník na víně: Rybu nakrájíme na 2 cm široké plátky a na rozpáleném oleji krátce opečeme. Vyjmeme ji a držíme v teple. Do pánve přidáme nakrájená rajčata, bouquet garni a šalotky, zalijeme vínem a přivedeme k varu. ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Závitky z lína se šunkou a chřestem: Lína zbavíme šupin (šupiny jsou hluboko vrostlé, proto pevně drží) a vykucháme, případně nejdříve vykucháme a potom stáhneme z kůže. Nakrojíme podél hřbetu až k páteři a seřízneme opatrně po žebrech č ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Dušení tloušti: Očištěné suché tlouště osolíme, opepříme a opečeme na pánvi. Přidáme spařená, oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata, nadrobno nakrájenou cibuli a petrželku. Vše pokapeme citrónovou šťávou, posypeme ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Perkelt z tolstolobika: Z ryby nakrájíme kostky 2x2 cm a osolíme. Na horkém sádle orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme papriku a pepř, zamícháme, chvíli orestujeme a vložíme nakrájená rajčata a papriky. Zeleninu zal ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Makrela na fenyklu: Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle, fenykl nakrájíme na nudličky a vše orestujeme na másle.
Ryby seřízneme podél páteře na poloviny, odstraníme žeberní kosti, pokpeme citron ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Dušená maréna s růžičkovou kapustou: Ryby očistíme, osolíme a opepříme a necháme 30 minut odležet. Poté marény opečeme na másle a vyjmeme na talíř. Ke zbylému tuku přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, nadrobno nakrájenou cibuli a spař ... …více»
|
25. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Vařená štika s holandskou omáčkou: Porce ryby pokapeme citronovou šťávou, potřeme rozetřeným česnekem, posolíme a necháme odležet. Zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, zalijeme vodou, osolíme, přidáme koření, ocet a povaříme 10 minut ... …více»
|