Postup přípravy receptu Tatarák z lososa s topinkami:
Cibuli očistíme, omyjeme, nakrájíme hodně najemno a vsypeme do umělohmotné mísy.
Syrového lososa zbavíme kůže a očistíme od případných šupin. Ostrým zubatým nožem nastrouháme lososa na umělohmotném prkýnku tak, abychom maso oddělili od bílých vlásečnicových blanek a přidáme spolu s ostatními přísadami do mísy k nakrájené cibuli. Vše řádně propracujeme vidličkou a ještě případně dochutíme solí, pepřem, sójovou omáčkou nebo worcesterskou omáčku, jak má kdo rád.
Chleba si nakrájíme na čtvrtky. Na pánvi v rozehřátém oleji chléb osmažíme dozlatova a pokládáme na ubrousky na talíř. Když se olej vsákne do ubrousků, topinky osolíme a řádně potřeme česnekem.
Tatarský biftek z lososa naneseme v silných vrstvách na topinky a ihned podáváme.
Fotky receptu Tatarák z lososa s topinkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!