Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovaný mečoun

fotka Grilovaný mečoun
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Grilovaný mečoun:

1 kg filet z mečouna  | 100 g papriky (nejlépe mix tří barev)  | 100 g cukety  | 100 g lilku  | 100 g zelených a černých oliv  |  olivový olej  |  barevný drcený pepř  |  bílý mletý pepř  |  petrželová nať  |  sůl  | Na omáčku:  | 50 g cibule  | 25 g másla  | 100 ml bílého vína  | 500 ml smetany  | 15 g sušeného estragonu  |  Podravka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Grilovaný mečoun:

Filety osolte a opepřete, potřete olejem a opečte. Očištěnou a omytou zeleninu nakrájejte na plátky, osolte, opepřete a zprudka orestujte na oleji. Nakonec přidejte olivy. Připravte si estragonovou omáčku. Na rozpuštěném másle orestujte cibuli nasekanou najemno, přidejte nasekanou petrželku, estragon, pepř a znovu orestujte. Přilijte bílé víno a duste. Zalijte smetanou, krátce povařte a dochuťte Podravkou. Maso podávejte obložené orestovanou zeleninou a přelité omáčkou.


Fotky receptu Grilovaný mečoun:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovaný mečoun
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !