Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.07. 2024
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius na kardamomu

Pangasius na kardamomu
1. 12. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Pangasius na kardamomu: Rozmražené filety z pandasia opláchneme a nakrájíme na větší kousky. V misce vymícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, koření a nakonec lehce vmícháme nakrájené filety. Alobal s ... …více»

Medailonky z ďasa s houbami shiitake

Medailonky z ďasa s houbami shiitake
30. 11. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Medailonky z ďasa s houbami shiitake: V široké pánvi rozehřejeme olej a dosklovata na něm osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Kuchyňsky připravené houby nakrájíme včetně nožky na tenčí plátky, přidáme do pánve a asi 5 minut při vysoké te ... …více»

Doráda pečená na cibuli

Doráda pečená na cibuli
30. 11. 2009 Ryby ++++++++-_
Příprava receptu Doráda pečená na cibuli: Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a na olivovém oleji opražíme. Vnitřek očištěných ryb vytřeme rozetřeným česnekem, osolíme, opepříme a vložíme snítku tymiánu a jeden bobkový list. Pekáček vyloží ... …více»

Chňapal s lehkou zeleninovou omáčkou

Chňapal s lehkou zeleninovou omáčkou
30. 11. 2009 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Chňapal s lehkou zeleninovou omáčkou: Rajčata oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme nadrobno. Zapékací misku vymažeme máslem, na dno rozdělíme polovinu rajčat, polovinu nadrobno nasekané cibule a polovinu na plátky nakrájených jarních ... …více»

Doráda pečená s kiwi a citróny

Doráda pečená s kiwi a citróny
30. 11. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Doráda pečená s kiwi a citróny: Jedno kiwi a jeden citrón nakrájíme na kolečka. Rybu očistíme, vykucháme a odstraníme šupiny. Vnitřek osolíme, opepříme a vložíme kolečko citrónu a kiwi. Po jedné straně ryby uděláme 3-4 hlubší zářezy ... …více»
 

Závitky z jazyka s krevetovou náplní

Závitky z jazyka s krevetovou náplní
30. 11. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Závitky z jazyka s krevetovou náplní: Filety z jazyka pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Krevety se strouhankou a kysanou smetanou rozmixujeme, vmícháme nadrobno nasekanou pažitku a nádivku okořeníme citrónovou šťávou, solí a ... …více»

Filety z jazyka v pažitkové omáčce

Filety z jazyka v pažitkové omáčce
30. 11. 2009 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Filety z jazyka v pažitkové omáčce: Máslo rozpustíme v široké pánvi s vyšším okrajem a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Podlijeme bílým vínem a zredukujeme přibližně na třetinu. Přidáme smetanu a zredukujeme omáčku téměř na ... …více»

Zapečený jazyk

Zapečený jazyk
30. 11. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Zapečený jazyk: Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme částí nadrobno nasekané cibule a estragonu. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Rybí filety okořeníme solí a pepřem, přeložíme napůl a klademe částečně přes seb ... …více»

Pečený losos na chřestu

Pečený losos na chřestu
30. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Pečený losos na chřestu: Oloupeme bílý chřest, zelený chřest oloupeme pouze v dolní třetině. Bílý chřest vložíme do vroucí vody, po 5-8 minutách vložíme i zelený chřest a spoločně uvaříme v mírně osolené vodě. Mezitím zahřeje ... …více»

Losos se šťovíkovo-smetanovou omáčkou

Losos se šťovíkovo-smetanovou omáčkou
30. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Losos se šťovíkovo-smetanovou omáčkou: Listy šťovíku omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. V kastrůlku rozpustíme máslo a přidáme nakrájený šťovík. Zakryjeme pokličkou a podusíme 2 minuty. Na šťovík položíme porce ryby a dusíme do vypa ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !