![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 12. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangasius na kardamomu: Rozmražené filety z pandasia opláchneme a nakrájíme na větší kousky. V misce vymícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, koření a nakonec lehce vmícháme nakrájené filety. Alobal s ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky z ďasa s houbami shiitake: V široké pánvi rozehřejeme olej a dosklovata na něm osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Kuchyňsky připravené houby nakrájíme včetně nožky na tenčí plátky, přidáme do pánve a asi 5 minut při vysoké te ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Doráda pečená na cibuli: Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a na olivovém oleji opražíme. Vnitřek očištěných ryb vytřeme rozetřeným česnekem, osolíme, opepříme a vložíme snítku tymiánu a jeden bobkový list. Pekáček vyloží ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chňapal s lehkou zeleninovou omáčkou: Rajčata oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme nadrobno. Zapékací misku vymažeme máslem, na dno rozdělíme polovinu rajčat, polovinu nadrobno nasekané cibule a polovinu na plátky nakrájených jarních ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Doráda pečená s kiwi a citróny: Jedno kiwi a jeden citrón nakrájíme na kolečka. Rybu očistíme, vykucháme a odstraníme šupiny. Vnitřek osolíme, opepříme a vložíme kolečko citrónu a kiwi. Po jedné straně ryby uděláme 3-4 hlubší zářezy ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky z jazyka s krevetovou náplní: Filety z jazyka pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Krevety se strouhankou a kysanou smetanou rozmixujeme, vmícháme nadrobno nasekanou pažitku a nádivku okořeníme citrónovou šťávou, solí a ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety z jazyka v pažitkové omáčce: Máslo rozpustíme v široké pánvi s vyšším okrajem a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Podlijeme bílým vínem a zredukujeme přibližně na třetinu. Přidáme smetanu a zredukujeme omáčku téměř na ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený jazyk: Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme částí nadrobno nasekané cibule a estragonu. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Rybí filety okořeníme solí a pepřem, přeložíme napůl a klademe částečně přes seb ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený losos na chřestu: Oloupeme bílý chřest, zelený chřest oloupeme pouze v dolní třetině. Bílý chřest vložíme do vroucí vody, po 5-8 minutách vložíme i zelený chřest a spoločně uvaříme v mírně osolené vodě. Mezitím zahřeje ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos se šťovíkovo-smetanovou omáčkou: Listy šťovíku omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. V kastrůlku rozpustíme máslo a přidáme nakrájený šťovík. Zakryjeme pokličkou a podusíme 2 minuty. Na šťovík položíme porce ryby a dusíme do vypa ... …více»
|