![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na rajčatové šťávě: Porce ryby osolíme, opepříme a v oleji z obou stran krátce opečeme. Zvlášť podusíme na kolečka pokrájená spařená a oloupaná rajčata, která pak prolisujeme. Do vypečené šťávy z rybího masa dáme drobně ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené lososové kostky se smetanovým pórkem: Očištěný pórek nakrájíme na 1-2 cm široká kolečka. Rozehřejeme olej a při mírné teplotě na něm necháme pórek zesklovatět. Přidáme víno, osolíme a opepříme. Necháme 10 minut podusit a víno částečně odp ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s bylinkovou krustou v papilotě: Paprikové lusky očistíme, odstraníme semínka a nakrájíme na proužky. Cibuli nakrájíme podélně na lupínky a osmahneme na 2 lžících oleje. Přidáme papriky, nadrobno nasekaný česnek, další 3 minuty podus ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety z mečouna na mandlích: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Filety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, potřeme medem a obalíme v mandlích. Filety z obou stran v pánvi lehce opečeme na trošce oleje, přendáme do vymaštěného pe ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořčák v solné krustě: Troubu předehřejeme na 210 stupňů. Rybu bez kostí ale se šupinami omyjeme a důkladně osušíme i uvnitř. Břicho naplníme různými bylinkami a plátky citrónu nebo necháme prázdné a jen opepříme. Sůl navlh ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety z mořčáka v kokosovém mléce: Rybu opláchneme a osušíme. Zakapeme limetkovou šťávou a odložíme do lednice. Jedno rajče oloupeme a drobně nakrájíme. Druhé omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Jednu cibuli drobně nasekáme a druho ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety z mořčáka v kapustových listech: Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Ve vařící osolené vodě spaříme 5 minut listy kapusty. Poté ihned zchladíme studenou vodou a necháme okapat na papírové utěrce. Z listů vyřízneme střední tvrdší části ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinovaný okouník s mandlovou krustou: Dobře promícháme strouhanku, med, mleté mandle a změklé máslo. Filety okořeníme solí a pepřem a namažeme vzniklou pastou. Položíme na plech vyložený papírem na pečení a v předehřáté troubě pečeme dokř ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety z okouníka s ořechy: Troubu předehřejeme na 190 stupňů. Ořechy rozprostřeme na plech a necháme v troubě zezlátnout. Filety ochutíme, rozložíme na alobal a potřeme olejem. Balíček uzavřeme a v troubě pečeme 6-8 minut. V ka ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filet y z okouníka s kaparovou omáčkou: Očištěné rybí filety osolíme, opepříme, potřeme worcesterem, vložíme do hrnce vymazaného máslem, zakryjeme poklicí a pomalu dusíme asi 10 minut. Citróny oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Ryby z h ... …více»
|