Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Platýs na sezamovém špenátu

fotka Platýs na sezamovém špenátu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Platýs na sezamovém špenátu:

1 balení mraženého platýse  | 400 g čerstvého baby špenátu  |  slunečnicový olej  |  sójová omáčka  | 1 hrst sezamu  |  čerstvě namletý zelený pepř  |  hladká mouka na obalení  |  sůl

Postup přípravy receptu Platýs na sezamovém špenátu:

Rybu nechám pomalu rozmrazit, položíme ji na kuchyňský papír, osušíme a nejlépe necháme ještě 15 minut oschnout, aby se při opékání nerozpadla. Opláchnutý a okapaný špenát promícháme v misce s několika lžícemi oleje a sójové omáčky. V pánvi na rozehřátém oleji opražíme semínka, přidáme ochucený špenát a chvíli mícháme, dokud nezavadne. Poté ho vyjmeme a udržujeme v teple. Platýse opepříme, zaprášíme moukou a na rozpáleném oleji zprudka opékáme asi 3 minuty z každé strany dozlatova. Nakonec rybu osolíme a položíme na špenát.


Fotky receptu Platýs na sezamovém špenátu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Platýs na sezamovém špenátu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !