Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
19. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Okoun na smetaně : Okouny očistíme, odřízneme hlavy, ploutve a ocasy, spaříme vařící vodou a stáhneme kůži. Rozdělíme je na porce, osolíme, posypeme jemně nakrájenou cibulí a petrželkou, zalijeme vínem a dusíme pod po . ... …více»
|
19. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filety z lososa s camembertem: Troubu předehřejeme na 180°C. Z alobalu ustříhneme 4 čtverce, do kterých vložíme porce lososa, osolíme a opepříme a poklademe několika plátky sýra. Balíčky uzavřeme a v troubě zapečeme 12 minut. Mezit ... …více»
|
19. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filet ze pstruha s cuketou: Cibuli pokrájejte na kostičky a nechte na oleji zesklovatět. Zaprašte jí moukou a smíchejte s mlékem a vývarem. Přiveďte k varu, přidejte kopr, sůl, pepř a rybí filety. Podávejte s podušenou cuketou a ... …více»
|
19. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Nejrychlejší rybí karbanátky: Rybičky vyjmeme z omáčky, přidáme nastrouhané brambory, vejce, rozpuštěné máslo, jemně nasekanou cibuli, osolíme a opepříme. Podle potřeby zasypeme strouhankou a ze vzniklé směsi tvarujeme malé karban ... …více»
|
19. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos v bramborovém plášti: Porce ryby osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou.
Mrkev nakrájíme jako "sirky" a společně s listy mangoldu přelijeme vařící vodou. Scedíme, propláchneme studenou vodou a osušíme ... …více»
|
19. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Jáhly s kaviárem - alias bramboráčky: Uvaříme jáhly, přidáme vejce, mouku, utřený česnek, osolíme a opepříme. Na rozehřátém lívanečníku vymazaným olejem pečeme z těsta - jako bramboráčky. Usmažené necháme odsát do ubrousků a ještě teplé z ... …více»
|
19. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Baskytské rybí filé : Rozmrazené filé nakrájíme na větší kousky, osolené a opepřené opečeme zprudka na oleji spolu s nakrájenou cibulkou. Papriky rozpůlíme podélně, zbavíme semen a naplníme je rybím masem, navrch dáme pů . ... …více»
|
19. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr Chung-šao: Kapra naporcujeme, potřeme česnekem utřeným se solí, okořeníme mletým zázvorem a opečeme na horkém oleji. Kapra vyndáme, přebytečný tuk slijeme, do výpeku přidáme nakrájené žampiony, fazolové lusky, ... …více»
|
19. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Závitky ze štiky : Z ryb odstraníme páteř a vykostíme je. Porce si nařežeme tak, abychom je mohli stočit do závitků. Pak porce potřeme hořčicí, do které přidáme sůl, trochu oleje, pepř, chilli papričku a trochu mletéh . ... …více»
|
19. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Okoun pečený na víně: Okouny očistíme, odřízneme hlavy, ploutve a ocasy, spaříme vařící vodou a stáhneme kůži. Rozdělíme je na porce, osolíme, opepříme a prudce opečeme po obou stranách na oleji. Porce vyjmeme, do oleje . ... …více»
|