Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
18. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba v krustě: Rybí filé dobře omyjeme, osušíme a vyřízneme do něj ostrým nožem kapsu, do které vložíme plátek šunky. Vše osolíme, obalíme v kukuřičné polentě, dozlatova opečeme na olivovém oleji a chvilku necháme ... …více»
|
18. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Krevetové balíčky: Plátky šunky rozkrojte na poloviny. Do středu každé poloviny položte krevetu, sušené rajče, pár kostiček sýra a trochu bazalky. Srolujte a upevněte párátky.
Potřete grilovacím olejem a grilujte po vš ... …více»
|
18. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Ďábelsky zapečený kapr: Porce kapra lehce osolíme, opepříme, obalíme v mouce, na oleji po obou stranách opečeme a přendáme do zapékací misky. Změklou Ramu promícháme s Ostrým kečupem Hellmann´s, Plnotučnou hořčicí hellmann´s ... …více»
|
18. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Špíz s lososem a mangem: Lososa nakrájejte na kostky, maso zakapejte citr. šťávou, posolte opepřete, poklaďte bobkovým listem a novým kořením. Zalijte máslem, promíchejte a nechte rozležet. Omytý citron nakrájejte na osminky ... …více»
|
18. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Sledi na česneku: Sledě očistíme, odřízneme hlavy a ploutve, rozkrojíme na půlky a vyjmeme hřbetní kosti. Na povrchu i uvnitř je potřeme prolisovaným česnekem a osolíme. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle a ol . ... …více»
|
18. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňák na sicilský způsob: Tuňáka prošpikujeme sekaným česnekem a mátou, opepříme, osolíme a na olivovém oleji smažíme do zlatova, pak zalijeme vínem a necháme na ohni, dokud se víno téměř nevypaří. Vyndáme rybu, na zbytek šťáv ... …více»
|
18. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba na bylinkách s rajčaty: Z citronové šťávy, drceného česneku, worcesteru, soli sekaných bylinek utřeme pastu. Filé omyjeme, osušíme potřeme pastou, zabalíme do fólie a necháme uležet. Rajče ponoříme do horké vody, oloupeme a ... …více»
|
18. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska s míchanou zeleninou: Rybí filé pokapeme citronem, povrch potřeme lisovaným česnekem, osolíme, opepříme a dáme na pekáček, mírně podlijeme vodou a v troubě upečeme. Bylinky jemně pokrájíme, orestujeme na rozehřátém oleji, ... …více»
|
17. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečené brambory s treskou a hráškem: Na másle osmahneme na kostky nakrájené brambory, po chvilce přidáme na kousky nakrájenou rybu, kterou jsme předtím nechali asi hodinu povolit. Ochutíme bylinkovou solí, sójovkou a podlijeme asi 50 ml ... …více»
|
17. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečený kapr: Kapra nakrájíme na porce, ty rozložíme do tukem vymazané zapékací misky tak, aby se nepřekrývaly. Osolíme, posypeme bazalkou a pokapeme olejem. Do smetany zašleháme hořčici, sardelovou pastu, rozsekan ... …více»
|