Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dvouminutové kalamary sicilského plavčíka

Dvouminutové kalamary sicilského plavčíka
20. 04. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Dvouminutové kalamary sicilského plavčíka: Na pánvi rozehřát olej do bodu kouře. Přidat oříšky, rybíz a lupínky chili. Smažit asi po 2 minuty do světlehněda. Přidat kapary, rajskou omáčku, vše přivéct do varu. Přidat kalmary a dusit je asi 2 m ... …více»

Dort z lososí paštiky

Dort z lososí paštiky
20. 04. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Dort z lososí paštiky: 1. Rozvírací formu o průměru 22 cm vyložíme průsvitnou fólií. Želatinu dáme nabobtnat do dostatečného množství vody. 2. Lososa nakrájíme na 5 mm velké kostičky. Polovinu kostiček vyložíme do formy. ... …více»

Dalmatský pstruh

Dalmatský pstruh
20. 04. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Dalmatský pstruh: Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme česnek, šalvěj as zalijeme vinným octem. Vše dohromady vaříme na mírném ohni asi půl hodina. Pstruhy osolíme a opečeme na másle. Opečené polijeme hork ... …více»

Burgundský pstruh

Burgundský pstruh
20. 04. 2008 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Burgundský pstruh: Pstruží filátka nejprve zbavte všech kostí - s trpělivostí mnicha odstraňte pinzetou i ty nejdrobnější kůstky; pak rybí maso posypte tymiánem, osolte a opepřete a zlehka pokropte olivovým olejem; umís ... …více»

Amur po novomlýnsku

Amur po novomlýnsku
20. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Amur po novomlýnsku: Rybu pokrájenou na porce osolíme a necháme asi 1 hodinu odležet. Pak podlijeme vínem a necháme ještě půl hodiny odležet. Potom opepříme, přidáme citrónovou šťávu, bobkové listy a rybu uvaříme doměkka. ... …více»
 

Amsterodamský pstruh

Amsterodamský pstruh
20. 04. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Amsterodamský pstruh: Pstruhy uvaříme v octovém nálevu namodro. Z másla a žloutků uvaříme ve vodní lázni za stálého míchání omáčku, kterou osolíme a citrónem okyselíme. Pstruhy touto omáčkou přeléváme a posypeme je na nudl ... …více»

Candát sečského chataře

Candát sečského chataře
20. 04. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Candát sečského chataře: Candáta nakrájíme na porce, osolíme, a v troubě pečeme na másle. Když je ryba skoro měkká, posypeme ji strouhanými oříšky, přelijeme máslem a dopečeme. ... ... …více»

Dočervena marinovaný losos

Dočervena marinovaný losos
20. 04. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Dočervena marinovaný losos: Oloupanou červenou řepu najemno nastrouháme, přidáme 4 lžíce mořské soli, cukr, kopr a dobře promícháme. Polovinu této směsi naneseme na kus látky, položíme na ni omyté a osušené filety z lososa, při ... …více»

Rybí těftěly (klopsy) v rajské omáčce

Rybí těftěly (klopsy) v rajské omáčce
20. 04. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Rybí těftěly (klopsy) v rajské omáčce: Vykostěné rybí maso umeleme, přidáme žemli namočenou v mléce, sůl a nakrájenou osmaženou cibuli. Hmotu rozdělíme na 4 porce, obalíme v mouce, vložíme na pekáč s tukem a pečeme v troubě po obou stranác ... …více»

Zapečená ryba se sýrem

Zapečená ryba se sýrem
19. 04. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Zapečená ryba se sýrem: Očištěné plátky rozložíme na pekáč, pokapeme citrónem, osolíme a na každou porci položíme plátek másla. Lehce podlijeme vodou a vložíme do vyhřáté trouby na 20 minut. Poté pekáč vyndáme z trouby, rybí ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky