![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevety s ananasem: Na troše oleje osmahneme na kostičky nakrájený pórek, jen velmi krátce, jen co zavoní. Téměř okamžitě přidáme na kostičky nakrájenou papriku, rajčatový protlak a zalijeme vývarem. Zmírníme teplotu, vl ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ohnivé krevety čerta Janečka: V hrnci rozehřejte máslo a na něm opékejte cuketu, cibuli a česnek za stálého míchání asi 3-4 minuty.
Do hrnce přidejte rajčata, feferonku, krevety a pepř. Zahřívejte 3-4 minuty, az se obsah začne v ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sushi vařené v páře: Smíchejte rýži, kampjó, shitake a tofu a dejte vše do zapékací mísy, nebo kastrolu. Položte kousky úhoře a krevet na povrch rýžové směsi. Vařte v páře po dobu 13-15 minut. Odstavte z plotýnky. Povrch ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné papriky po neapolsku: Jemně pokrájený chleba smočíme v mléce, smícháme s rozdrobeným tuňákem, nasekanou petrželkou, kapary, vejcem, mírně osolíme, opepříme a směsí naplním omyté papriky, které předem zbavíme stopek a jader ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius s kůrkou: Zapnete troubu na 200 st. C.
Rybí filety osušte, rozložte je do pekáče, osolte a opepřete je.
Smíchejte máslo spolu se strouhankou, citronovou kůrou a šťávou, sýrem a bazalkou. Tuto hmotu rozetřete ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Úhoř s kořením a červenou cibulí: Řezy z ryby opepříme, osolíme a obalíme plátkem špeku, můžeme trošku přichytnout nití, aby špek držel. Nakrájíme cibuli na tenké plátky a koření dáme do plátěného pytlíčku, abychom ho nemuseli vybírat ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevety s gorgonzolou: Na pánvi rozehřejte 1 PL oleje, na něm restujte krevety 1-2 minuty a dejte je do pekáče.
Sýr nakrájejte na kostičky a těmi posypte krevety. Opepřete a případně osolte (sýr je slaný).
Pekáč vložte do ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený losos v sezamu s kuskusem se sušenými rajčaty: Lososa osolte, opepřete, zakápněte citrónem a obalte v sezamu. Vložte do pekáče a pečte 10 při 180O °C v již teplé troubě. Kuskus připravte dle návodu, přidejte olej, sůl, pepř. Sušená rajčata nakráje ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí salát s Moravankou a zakysaným krémem: Kapra naporcujeme jako na řízky, hodně posolíme a necháme tři dny odležet. Po třech dnech stáhneme z kůže, trochu opereme ze soli a naložíme do láku, který jsme si předem svařili a nechali vychladit. ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika na citronu: Štiku dobře očistíme, ořežeme ploutve, polijeme octem a dobře odstraníme štičí sliz. Porcujeme ji na délku pekáče, ale ne na malé kousky. Hřbet 2 cm od sebe lehce šikmo nařízneme a do zářezů dáme pů . ... …více»
|