![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska pečená na slanině: Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme na oleji, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a zpěníme. Porce tresky osolíme, obalíme v mouce, vložíme na slaninovou směs, lehce opečeme po obou stranách . ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska v alobalu: Očištěné tresky naporcujeme na špalíčky a urovnáme na plát alobalu. Osolíme, posypeme pepřem, paprikou a nastrouhanou cibulí. Na každou porci přidáme 1/2 lžičky hořčice a 1 lžíci petrželky. Mezi porce ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňák v pikantní omáčce: Porce tuňáka pokapeme citronovou šťávou a necháme v chladničce odležet. poté maso osolíme, opepříme a na rozehřátém másle zvolna opečeme po obou stranách dozlatova. Opečené porce vyjmeme. Do vypečené ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Platýs v alobalu: Na 4 čtverce alobalu položíme po porci platýse, osolíme a posypeme cibulí nakrájenou na kolečka. Na každou porci přidáme 1 lžíce másla, pepře, nové koření a kousek bobkového listu. Zakapeme citronovou ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cejn na zelenině: Ve dvou hrnkách vody rozmícháme 2 lžíce soli a uvaříme v ní porce ryby asi 5 minut. Na 4 kusy alobalu potřeného máslem vložíme po jedné porci ryby. Každou porci opepříme, dáme na ni 1 lžíci másla, na ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska: Filety omyjeme, osolíme,okořeníme a pokapeme citónem. Do pekáče dáme pečící papír. Jablka omyjeme a nakrájíme na plátky. Filety vložíme do pekáče, dokola a na povrch položíme jablka, posypeme ořechy, ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát Garibaldi: Nakrájenou zeleninu uvaříme v osolené vodě s celou cibulí a kořením. Měkkou zeleninu scedíme. Vývar okyselíme octem, vložíme do něj porce candáta a vyříme na mírném ohni 10-15 minut. Uvařenou rybu obl ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přelitý kapr: Omyté porce kapra pokapeme citronem a necháme odležet dvě hodiny. Pak je osolíme a opečeme na oleji do zlatova po obou stranách. Na hotové horké porce vložíme plátek másla a necháme jej rozpustit. P . ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruzi na holandský způsob: Očištěné pstruhy omyjeme, osušíme a osolíme. V rozpáleném oleji pstruhy opečeme. Přidáme na nudličky nakrájenou šunku a osmahneme. V masovém vývaru rozmícháme solamyl. Přidáme žloutky, máslo, citron . ... …více»
|
![]() |
15. 04. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obložený okoun: Okouny očistíme, odřízneme hlavy, ploutve a ocasy, spaříme vařící vodou a stáhneme kůži. Rozdělíme je na porce, osolíme, poprášíme moukou a paprikou, vložíme do hrnce s rozehřátým máslem a pečeme na . ... …více»
|