Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
15. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé po cikánsku: Na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli, smažíme slabě dorůžova, přidáme trochu sladké mleté papriky, osmahneme, rybí filé dobře osolíme a dáme do cibulky dusit. Měkké filé přendáme na talíř, omá . ... …více»
|
15. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na paprice se špenátovými noky: Kapří filety zbavíme kůže a dlouhých kostí, osolíme pokapeme citrónem, obalíme v solamylu a zprudka orestujeme. Kapra vyjmeme a pak do zlatova orestujeme nakrájenou cibulku. Přidáme papriku, krátce or ... …více»
|
15. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pangasius na grilu: Rybu obereme, lehce osolíme, okořeníme a ogrilujeme z obou stran.
Brambory oloupeme, uvaříme ve slané vodě do měkka, scedíme a zašleháme do nich vařící mléko. Dochutíme solí. ... ... …více»
|
15. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius s pikantním přelivem: Rybu osolíme, okořeníme a dáme upéct do trouby. Do hrnečku dáme kečup, víno prolisovaný česnek, pepř a za stálého míchání provaříme.
Příloha vařené brambory. ... ... …více»
|
14. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty: Pangasia rozdělíme na porce, které počesnekujeme, posolíme, jemně posypeme grilovacím kořením a obalíme v hladké mouce. V hlubší misce z varného skla rozpustíme máslo a obalené porce pangasia opatrně ... …více»
|
14. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečené rybí filé se šlehačkou, jablky a krevetkami: Filé opereme, osušíme a osolíme. Zapékací mísu vytřeme česnekem a vymažeme máslem. Vložíme filé, pokapeme citronovou šťávou a zalijeme bílým vínem nebo jablečnou šťávou. Česnek ponecháme v míse.
Jabl ... …více»
|
14. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruzi v mandlovo-křenové krustě: Pstruhy vyfiletujeme (já i stahuju z kůže), osolíme a necháme chvíli odležet. Nastrouháme křen, umeleme mandle (obojí, včetně strouhanky a petrželky se dá dobře udělat v mixéru). Do zapékací misky dám ... …více»
|
14. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s limetkovou omáčkou: 1. Z limetky vymačkáme šťávu. Chřest omyjeme spolu se salátem a koprem a necháme okapat.
2. Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a postupně přiléváme 150 ml bílého vína. Šleháme dále, dokud směs nezhous ... …více»
|
14. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Chlebové placky s rýží a tuňákem: 1. Přikrytou rýži vaříme 15 minut osolené vodě, scedíme a dáme okapat.
2. Maso okapaného tuňáka rozebereme. Z oloupaných rajčat odstraníme zrníčka a dužinu nakrájíme na kostičky. Omytý pórek nakráj ... …více»
|
14. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr s olivami: Naporcujeme kapra, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji po obou stranách. Porce vyjmeme a šťávu zahustíme moukou, trochu podlijeme vodou a povaříme. Do omáčky přidáme protlak, tymián, . ... …více»
|