Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
13. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Makrela s bylinkami : Makrely vykucháme, omyjeme a osušíme. Jeden citrón nakrájíme na plátky, z druhého vymačkáme šťávu. Feferonky nakrájíme. Ryby osolíme a pokapeme je zevnitř i zvenku citrónovou šťávou. Břišní dutinu nap ... …více»
|
13. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Letní rybí salát: Uvařenou rybu vykostíme a rozebereme na menší kousky. Rajčata spaříme, oloupeme a po nakrájení na malé kousky je smícháme s rybím masem a nakrájenou cibulí. Upravíme na salátovou mísu. Zálivka: vejce ... …více»
|
13. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kořeněné rybí ragú: Filé nakrájíme na kousky a pokapeme citronem. Mrkev nakrájíme na plátky. Vývar s bobkovým listem uvedeme k varu a vsypeme mrkev, po 5 minutách přidáme kolečka póru a škrob rozšlehaný ve víně. Ochutíme ... …více»
|
13. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr po pijácku: Kapra vyčistíme, necháme oschnout, osolíme a necháme 2 hodiny uležet. Česnek vložíme do břišní dutiny kapra a otvor uzavřeme. Rybu opepříme, potřeme olejem, dáme do vymazané zapékací misky a v horké . ... …více»
|
13. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé na smetaně s lečem: Cibulku nakrájenou na kolečka zpěníme na másle a lžíci oleje, přidáme lečo, osolíme a krátce podusíme. Částečně rozmrazené filé osolíme, poprášíme paprikou a moukou a opečeme po obou stranách na roz . ... …více»
|
12. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Námořnické nudle: Nudle uvaříme podle návodu, scedíme, polijeme trochou oleje a promícháme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme bazalku, očištěné, na plátky nakájené žampiony, osolíme a chvílku dusíme . ... …více»
|
12. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečený candát marinovaný v citronové šťávě se zeleninou a žampiony: Porce candáta opláchneme, osušíme, pokapeme citronem a lehce osolíme a opepříme. Zeleninu očistíme, karotku necháme vcelku a cuketu nakrájíme na nudličky. Karotku pět minut povaříme v osolené a oslaze ... …více»
|
12. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Čerstvý pstruh pečený s bylinkami: Opláchnuté a osušené pstruhy lehce osolíme, opepříme a necháme asi 10 minut odležet. Mezitím vymačkáme šťávu z půlky citronu a smícháme ji s vínem, olejem a borovičkou. Aby se vytvořila marináda hustš ... …více»
|
12. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr po budějovicku : Připrávíme těstíčko smícháním vajec, 7 dcl oleje, piva a mouky. Rybu osolíme, obalíme v těstíčku a opečeme na rozpáleném oleji. Příloha-brambory, hranolky.
... ... …více»
|
12. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mořská štika smažená v pikantním voňavém obalu s mandlemi: Z opláchnuté a osušené ryby nakrájíme užší porce, lehce osolíme, opepříme a posypeme chilli. Vejce, mléko a mouku smícháme ve středně husté těstíčko (zanoříme-li do těsta vařečku, nesmí z ní po vytaže ... …více»
|