Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagety Rio Mare

Špagety Rio Mare
10. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Špagety Rio Mare: Rajčata nakrájíme na kostičky. Chleba zbavíme kůrek, nakrájíme na kostky. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme česnek a pálivou papriku. Přidáme chleba a opečeme dokřupava. Okapané těstoviny smícháme . ... …více»

Minutkový guláš z rybího filé

Minutkový guláš z rybího filé
10. 04. 2008 Ryby +++++++___
Příprava receptu Minutkový guláš z rybího filé: Částečně rozmrazené filé nakrájíme na hranolky, vložíme na pánev s rozehřátým olejem, osolíme, poprášíme mletou paprikou a opečeme. Půlkolečka cibule zpěníme na oleji, zasypeme ji trochou mleté papri ... …více»

Pikantní grilovaný pstruh

Pikantní grilovaný pstruh
10. 04. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Pikantní grilovaný pstruh: Pstruhy nejprve vidličkou na několika místech propíchněte. Poté je vlože do marinády připravené z výše uvedených ingrediencí a nechte 30 až 60 minut marinovat v lednici. Po vyjmutí z lednice ryby gril ... …více»

Pstruh s hroznovým vínem

Pstruh s hroznovým vínem
10. 04. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Pstruh s hroznovým vínem: Hrozny spaříme a oloupeme. Nakrájenou cibulku necháme na másle zesklovatět. Pstruhy okořeníme, hřbetní kostru u hlavy a ocasu nařízneme. Upravené pstruhy vložíme na cibulku, zalijeme bílým vínem a 7 . ... …více»

Filé po zahradnicku

Filé po zahradnicku
10. 04. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Filé po zahradnicku: Filé umyjeme, nakrájíme, osolíme, opepříme, vložíme do pekáče obložíme plátky anglické a másla. Upečeme do růžova. Omáčka: Cibuli nakrájíme na jemno, osmažíme na oleji, přidáme nastrouhanou ... ... ... …více»
 

Rybí filé v řeřichovém závoji

Rybí filé v řeřichovém závoji
10. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí filé v řeřichovém závoji: Filé pokapeme citronem a zabalíme do alobalu, který jsme potřeli olejem. Pečeme ve vyhřáté troubě 10 min., pak alobal rozbalíme a na filé poklademe plátky mozzarelly a půlky rajčat a ještě zapečeme 5 ... …více»

Candát na smetaně s kapary

Candát na smetaně s kapary
10. 04. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Candát na smetaně s kapary: Do máslem vymazané zapékací misky vložíme osolené a citronem pokapané porce candáta, které potřeme hořčici, posypeme drobně nakrájenou slaninou, cibulkou, kyselými okurkami a kapary. Pak vše polijem . ... …více»

Makrela na česneku

Makrela na česneku
10. 04. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Makrela na česneku : Vykuchané makrely očistíme, odstraníme hlavu, vyjmeme páteř a opláchneme. Utřeme česnek se solí a rybu po obou stranách tímto potřeme. Ještě ji osolíme a obalíme po obou stranách v hladké mouce. Vlo . ... …více»

Ryba v alobalu se zeleninou

Ryba v alobalu se zeleninou
10. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba v alobalu se zeleninou: Osušené filety položíme na alobal. Pokapeme citrónem, osolíme, posypeme pepřem a kořením. Pak zasypeme zeleninou. Zapékáme 25 min. ve vyhřáté troubě. ... ... …více»

Pstruzi po švýcarsku

Pstruzi po švýcarsku
10. 04. 2008 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Pstruzi po švýcarsku: Vykuchané pstruhy vložíme do vymazané zapékací misky, na ně rozložíme směs z nadrobno nakrájené petrželky, soli a žampionů, přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a nakonec zalijeme smetanou, v níž jsm . ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !