Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí kebab v gjuveči

fotka Rybí kebab v gjuveči
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Rybí kebab v gjuveči:

700 g rybího filé  | 50 ml oleje  | 0,5 kg pórku  | 300 g rajčat  |  mouka  | 2 vejce  | 50 g jogurtu,  |  zelená petržel,  | 5 ks nakládaných paprik  | 200 ml bílého vína  | 50 g kaškavalu  | 1 citrón  | 3 pálivé papriky  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Rybí kebab v gjuveči:

Rybí filé nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce a opražíme v horkém tuku. Do tuku ze smažených ryb vložíme pórek nakrájený na kolečka a lehce osmažíme, vložíme rajčata a nakládané papriky, víno, pepř a nakrájenou zelenou petržel. Směs ochutíme solí a rozdělíme do misek na gjuveč (zapékací misky). Jednotlivé porce zalijeme směsí z jogurtu a vejce a posypeme nastrouhaným sýrem. Jídlo pečeme do změknutí a podáváme s citrónem a pálivými paprikami.


Fotky receptu Rybí kebab v gjuveči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí kebab v gjuveči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !