![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v pivní omáčce: Kapra opláchneme, osušíme a nakrájíme na silné plátky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Mrkev očistíme, oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Máslo rozpustíme a podusíme v něm cibuli s ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rolky z platýse na grilu: Do mísy vložíme čerstvý sýr, přidáme drcený česnek, nadrobno nasekané olivy, bylinky a vše dobře promícháme. Filety rozložíme, osolíme a opepříme, každý filet pomažeme sýrovou směsí a zavineme. Závitk ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevety ve smetanové sherry omáčce: Na pánvi rozehřejeme máslo, zesklovatíme na něm nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme krevety a promícháme. Okořeníme kari, zaprášíme moukou, přilijeme smetanu, osolíme a ochutíme přídavkem sherry. Vše ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňák s carpaccio z černé ředkve: Pečeného vychlazeného nebo uzeného tuňáka nakrájíme na plátky. Ředkev oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, nejlépe na nářezovém stroji nebo struhadle na zeleninu. V misce prošleháme citronovou šťávu ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruzi na ruský způsob: Pstruhy rozpůlíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme máslo. V něm osmažíme pstruhy po jedné straně 5 min. po druhé straně 15 min. Hotové pstruhy narovnáme na mísu, polijeme másle ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nepravé mušle: Na 80 g másla zpěníme cibuli, přidáme kousky ryby a opečeme. Po zchladnutí maso obereme od kosti. Přidáme šťávu z ryb s cibulkou, sardelovou pastu, máslo, opepříme. Přidáme míchané vajíčka udělaná na ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ragú z ryb: Usekané maso z ryb promícháme se všemi přísadami, rozdělíme do vymaštěných misek, posypeme strouhankou, pokapeme máslem a zapékáme. Před podáním propíchneme vidličkou kůrku a kápneme dovnitř několik k ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Tuňákový nákyp: Na oleji z tuňáku osmažíme cibulku, kterou jsme si předtím nakrájeli na kostičky. Pak přidáme tuňáka a necháme 5-8 minut smažit. Mezitím si uvaříme rýži, kterou pak do směsi přidáme. Všechno pořádně p ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené brambory se slanečky: Uvařené brambory nakrájíme na plátky. Cibulku zpěníme na másle. Vymažeme nádobu na zapékání a dáme do ní vrstvu brambor, posypeme smaženou cibulkou a navrstvíme usekané slanečky. Znovu dáme vrstvu bra ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé na víně: Mísu na zapékání vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Filé nakrájíme na 1 1/2 cm plátky, osušíme, osolíme a opepříme, pokapeme citrónem. Naskládáme v jedné vrstvě na dno nádoby a zasypeme sýrem. Dá ... …více»
|