![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé a la králík: Filé pokapeme octem, osolíme a necháme 10 minut stát. Filé poklademe na nakrájenou cibuli do pekáčku či pánvičky a dusíme s kořením.
Podáváme... ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Superrychlá ryba na kari: Rozpálíme olej a osmažíme cibuli a česnek(asi 5 minut). Přidáme kari a za stálého míchání smažíme 2 minuty. Pak přidáme rajčata a vývar. Přivedeme k varu a přidáme rybu. Mírně vaříme asi 5 minut, aby ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kebap z ryby : Rybu očištěnou od kůže a kostí nakrájíme na kousky po 5-6 na porci. Osolíme, opepříme, pokapeme vínem a necháme jednu hodinu uležet. Obalíme v mouce a osmažíme. Do stejného tuku vlijeme malé množství ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr bez kostí: Porce kapra osmahneme na tuku, aby se aso "uzavřelo". Přidáme zeleninu, koření, podlijeme sklenkou bílého vína, a přikryjeme pekáčkem. Necháme v troubě táhnout 10 hodin. Po vyjmutí z troub ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr v černé omáčce: Kapra vykucháme, zbavíme šupin a hlavy a podélným řezem za hřbetní kostí rozpůlíme. opláchneme ve vlažné vodě a nasekáme na porce, které dáme do slané vody a vaříme přibližně 10 minut. Zeleninu a cibu ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený kapr Petra Voka: Kapra vykucháme, zbavíme šupin, podélným řezem rozdělíme na dvě půlky a vykostíme. Půlky opláchneme ve vlažné vodě a osušíme utěrkou. Z masa nakrájíme porce, osolíme, opepříme a posypeme hladkou mouko ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený candát podle baštýře: Z oškrábaného, vykuchaného a opláchnutého candáta nakrájíme na porce, osušíme utěrkou, osolíme, opepříme a mírně posypeme mletou paprikou. Jednotlivé připravené porce obalíme po jedné straně v hladké ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh po tatransku: Vykuchané pstruhy opláchneme ve vlažné vodě, osolíme a obalíme v mouce promíchané s paprikou. Slaninu rozkrájíme, rozehřejeme a rozškvaříme. Cibuli nadrobno nakrájíme, osmahneme na rozehřáté slanině a ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zamagurská ryba: Rybu vykucháme, zbavíme hlavy a šupin, podélným řezem u hřbetní kosti rozdělíme na 2 poloviny, opláchneme ve vlažné vodě a nakrájíme na porce. Rybu osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, opečeme ... …více»
|
![]() |
14. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososové nudle se zeleninovou omáčkou: Těstoviny uvaříme, rybu nakrájíme na kostky asi 1 cm velké a pokapeme citrónovou šťávou. Maso osmahneme krátce na másle a vyjmeme z pánve, necháme zesklovatět nasekanou cibuli a česnek, přilijeme smet ... …více»
|