Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé a la králík

Filé a la králík
15. 01. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Filé a la králík: Filé pokapeme octem, osolíme a necháme 10 minut stát. Filé poklademe na nakrájenou cibuli do pekáčku či pánvičky a dusíme s kořením. Podáváme... ... …více»

Superrychlá ryba na kari

Superrychlá ryba na kari
15. 01. 2008 Ryby +++-______
Příprava receptu Superrychlá ryba na kari: Rozpálíme olej a osmažíme cibuli a česnek(asi 5 minut). Přidáme kari a za stálého míchání smažíme 2 minuty. Pak přidáme rajčata a vývar. Přivedeme k varu a přidáme rybu. Mírně vaříme asi 5 minut, aby ... …více»

Kebap z ryby

Kebap z ryby
15. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kebap z ryby : Rybu očištěnou od kůže a kostí nakrájíme na kousky po 5-6 na porci. Osolíme, opepříme, pokapeme vínem a necháme jednu hodinu uležet. Obalíme v mouce a osmažíme. Do stejného tuku vlijeme malé množství ... …více»

Kapr bez kostí

Kapr bez kostí
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr bez kostí: Porce kapra osmahneme na tuku, aby se aso "uzavřelo". Přidáme zeleninu, koření, podlijeme sklenkou bílého vína, a přikryjeme pekáčkem. Necháme v troubě táhnout 10 hodin. Po vyjmutí z troub ... …více»

Kapr v černé omáčce

Kapr v černé omáčce
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr v černé omáčce: Kapra vykucháme, zbavíme šupin a hlavy a podélným řezem za hřbetní kostí rozpůlíme. opláchneme ve vlažné vodě a nasekáme na porce, které dáme do slané vody a vaříme přibližně 10 minut. Zeleninu a cibu ... …více»
 

Pečený kapr Petra Voka

Pečený kapr Petra Voka
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený kapr Petra Voka: Kapra vykucháme, zbavíme šupin, podélným řezem rozdělíme na dvě půlky a vykostíme. Půlky opláchneme ve vlažné vodě a osušíme utěrkou. Z masa nakrájíme porce, osolíme, opepříme a posypeme hladkou mouko ... …více»

Pečený candát podle baštýře

Pečený candát podle baštýře
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený candát podle baštýře: Z oškrábaného, vykuchaného a opláchnutého candáta nakrájíme na porce, osušíme utěrkou, osolíme, opepříme a mírně posypeme mletou paprikou. Jednotlivé připravené porce obalíme po jedné straně v hladké ... …více»

Pstruh po tatransku

Pstruh po tatransku
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh po tatransku: Vykuchané pstruhy opláchneme ve vlažné vodě, osolíme a obalíme v mouce promíchané s paprikou. Slaninu rozkrájíme, rozehřejeme a rozškvaříme. Cibuli nadrobno nakrájíme, osmahneme na rozehřáté slanině a ... …více»

Zamagurská ryba

Zamagurská ryba
14. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zamagurská ryba: Rybu vykucháme, zbavíme hlavy a šupin, podélným řezem u hřbetní kosti rozdělíme na 2 poloviny, opláchneme ve vlažné vodě a nakrájíme na porce. Rybu osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, opečeme ... …více»

Lososové nudle se zeleninovou omáčkou

Lososové nudle se zeleninovou omáčkou
14. 01. 2008 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Lososové nudle se zeleninovou omáčkou: Těstoviny uvaříme, rybu nakrájíme na kostky asi 1 cm velké a pokapeme citrónovou šťávou. Maso osmahneme krátce na másle a vyjmeme z pánve, necháme zesklovatět nasekanou cibuli a česnek, přilijeme smet ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky