![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Amur na rožni: Omytou rybu v celku osušíme, ostrým nožem nakrájíme na plátky 1 1/2 silné, osolíme, posypeme gril.kořením, potřeme olejem po obou stranách a položíme na rošt zahradního grilu. Amura grilujeme do zlato ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí karbanátky z amura: Maso vykostíme a umeleme na masovém strojku společně s namočenou houskou. Dáme do mísy, přidáme vejce, petrželku, velmi jemně rozsekanou cibulku, rozetřený česnek, sůl, koření. Vypracujeme masovou smě ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koblihy z tresky: Rozmraženou tresku vaříme asi 2 minuty, pak vyjmeme z vody, vymačkáme, osušíme utěrkou a rozporcujeme. Mezitím připravíme těstíčko na smažení. Dobře promísíme moukou s vejci a pokud bude ještě tuhé, p ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maxi olejovky: Sledě řádně očistíme, vykucháme, odřízneme hlavy a ocasy. Opereme, osušíme, osolíme a potřeme olejem. Naskládáme do olejem vymazaného pekáče, hřbety navrch těsně vedle sebe jako sardinky. Okmínujeme a ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí filé pečené na leču: Omyté rybí filé pokapeme citronovou šťávou a necháme 60 minut na chladném místě. Do zapékací mísy vložíme lečo z cibule, rajčat a paprik smíchané se smetanou a solí. Odleželé okapané filé potřeme prol ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené sardinky: Sardinky obalíme v mouce, ve vajíčku a nakonec ve strouhance.
K přípravě pikantního másla smícháme v míse máslo s mátou, jarní cibulkou, česnekem a čili papričkou. Položíme do fólie a vyválíme do tva ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika s křenem: Porce štiky osolíme, pokapeme citronem a necháme odležet. Slaninu pokrájíme a rozškvaříme v zapekacích miskách. Porce štiky opečeme po obou stranách na slanině v miskách. Vajíčka umícháme na másle s ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená ryba s rajčatovým kabátkem: Na lžíci oleje osmahneme plátky česneku s kořením, přidáme podrcená rajčata, osolíme podusíme přidáme jogurt. Krátce podusíme a dáme stranou. Rybu rozdělíme na porce, dáme na vymaštěný pekáč, osolíme, ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Podkovy z lososa s medem a chilli: Smícháme štávu z pomeranče, omáčku a med. Podkovy umyjeme, osušíme, osolíme a posypeme drceným pepřem. Rozložíme je do olejem vytřené zapékací mísy nabo na plech ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rillete z uzeného lososa: Dvě třetiny uzeného lososa zlehka rozmixujeme se smetanou, máslem a citronovou kůrou.
Směs vložíme do mísy a vmícháme zbývající suroviny a zbytek uzeného lososa nakrájeného na malé kousky. Dochutíme ... …více»
|