![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené uzenáče: Uzenáče stáhneme z kůže, zbavíme kostí a nakrájíme na kousky. Vejce promícháme se strouhaným sýrem, s kysanou smetanou, solí, pepřem a petrželkou. Na pánvi rozpustíme máslo a na ně vlijeme míšeninu z ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lín s koprovou omáčkou: Líny uvaříme ve slané vodě se zeleninou. K vařenému línu podáváme koprovou krémovou omáčku. ... ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená ryba s rajčaty: Vykuchané ryby omyjeme, osolíme a opepříme zvenčí i zevnitř. Citron důkladně omyjeme a spolu s rajčaty nakrájíme na tenká kolečka. Menší kolečka citronu vložíme dovnitř ryb. Pekáček vymažeme lžící ole ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí filé po vídeňsku: Omyté filé pokapeme citronovou šťávou rozmíchanou se solí a 60 minut necháme na chladném místě. Odleželé filé necháme okapat a nakrájíme na porce. Na dno vymaštěného pekáče dáme vrstvu filé, polijeme ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika na sardeli: Z ryby nakrájíme porce, osolíme a pomoučníme. Na pekáči na kousku másla usmažíme pokrájenou cibuli. Přidáme pepř, hřebíček, bobkový list, citr. kůru, sardelovou pastu. Promícháme a pak na pekáč nasklá ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí knedlíčky: Maso vykostíme a umixujeme. Spolu s vodou připravíme za přidávání rýžové mouky hladké tuhé těsto, které osolíme. Děláme malé knedlíčky, které zavaříme. ... ... ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeletky s lososem: V hrnku rozkvedlejte mléko a vejce se špetkou soli, za stálého míchání přisypávejte mouku, těsto nalijte naběračkou na vyhřátou pánev potřenou olejem. Sýr smíchejte s bylinkami, na vychladlé palačinky ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s jablky a paprikou: Porce kapra osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, položíme do pekáčku na plátky slaniny a pokryjeme oloupanými na plátky nakrájenými jablky a na nudličky nakrájenými paprikami. Přidáme celé koření a po ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba pečená se sýrem: Porce ryby rozložíme na plochu zapékací mísy. Poklademe máslem, pokapeme citrónem a pečeme v horké troubě asi 20-30 min. Pak polijeme sýrovým krémem a dopečeme. ... ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filet pečený v alobalu : Rybu či rybí filé očistíme, omyjeme. Poté osolíme, okmínujeme a přidáme bylinky. Alobal potřeme polovinou množství Flory, posypeme na plátky krájenou cibulí, můžeme přidat i nakrájený česnek. Vložíme ... …více»
|