![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štičí kuličky: Štičí maso a šunku umeleme, pražené mandle rozdrtíme. Vše smícháme, přidáme škrob, vejce, sójovou omáčku a sůl. Dobře promícháme a vytvoříme kuličky.
V hrnci uvaříme vodu... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh plněný tvarohem: Sekanou cibuli, pažitku a petrželku smícháme s tvarohem a smetanou, okořeníme a promícháme. Pstruhy naplníme připravenou nádivkou a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Zbylou... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh s máslem: Pstruhy vaříme v osolené vodě společně s nakrájenou zeleninou, octem a kořením asi 8 minut. Měkké pstruhy vyjmeme rybí lopatkou na talířích je přelijeme rozpuštěným máslem... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh po arménsku: Pstruhům vyřízneme žábry a vzniklým otvorem je vykucháme, propláchneme a osolíme. Naplníme je nádivkou z vařené rýže ochucené máslem, rozinkami a zázvorem. Pečeme na plechu vymazaném... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh po kyjevsku: Do změklého másla vmícháme najemno sekanou petrželku a kapary a přidáme citrónovou šťávu. Ryby osolíme a plníme připravenou směsí. Břišní otvor zmáčkneme a rybu obalíme v mouce, rozšlehaném... ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Obalované kapří mlíčí: Mlíčí krátce povaříme v osolené vodě s octem, aby ztuhlo. Vychladlé osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance a osmažíme do zlatova. Obalované kapří mlíčí podáváme s bílou vekou nebo ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený kapr v nálevu: Porce smaženmého kapra, jež nám zbyly například po štědrovečerní večeři, naskládáme do zavařovací sklenice, zalijeme lákem, jaký používáme k nakládání okurek a zavíčkujeme. Sklenici uložíme v chladu. ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený candát s houbami: Vykostěné porce candáta osolíme, opečeme na másle a vložíme do zapékací misky vymazané máslem. Přikryjeme je plátky vařených brambor, nadrobno nakrájenou cibulí a houbami podušenými na másle. Směs oso ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika a lá kuffer: Menší štiku očistíme, vykucháme a po celé délce nařežeme až k páteři. Dobře osolíme, opepříme a zabalíme do archu bílého papíru pomaštěného máslem. Dáme na plech a 1/2 hod. pomalu pečeme v troubě. Vyb ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří lívance: Z osolené slaniny, vajec, strouhané cibule a hladké mouky prosáté s práškem do pečiva připravíme těstíčko, do něhož zamícháme na malé kousky pokrájené vykostěné maso z pečeného kapra. Na oleji nebo sá ... …více»
|