![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika po vsetínsku: Osolené porce štiky obalíme ve směsi mouky a papriky. Na dno pekáče dáme plátky slaniny a kolečka cibule a posypeme paprikou. Na připravený základ vložíme porce ryby, poklademe zbývající... ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika v bílé omáčce: Porce ryby vložíme na 5 minut do osolené horké vody, pak ji vyjmeme a necháme okapat. V litru vody uvaříme nadrobno nakrájenou zeleninu, protlačíme jí sítem zpět do vývaru, zahustíme... ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené kapří mlíčí: Mlíčí zastříkneme vodou a dusíme na másle s citrónovou šťávou, plátky žampiónů, a nadrobno nakrájenou šunkou. V polovině dušení přidáme sekanou pažitku a před koncem dušení vše... ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Úhoř po italsku: Staženého úhoře nakrájíme na kousky a osolíme. Do kastrolu dáme nakrájenou mrkev, bílý pepř, přidáme kousky úhoře. Zalijeme vínem a vaříme asi 1/4 hod. od začátku varu. Hotové necháme okapat. Na talíř ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený kapr po uhersku: Porce kapra zbavené kůže osolíme, štědře obalíme ve sladké paprice, v rozšlehaných vejcích s mlékem a ve strouhaném sýru. Rybu zvolna smažíme na oleji a postupně přidáváme pro zjemnění máslo.
... ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krokety z mlíčí: Mlíčí namočíme na 2 hodiny do mléka, rozsekáme nadrobno, smícháme s houskami namočenými v mléce, moukou, třeným česnekem, majoránkou, pepřem a solí. Z tužší pasty vytvarujeme krokety... ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní kapří jikry: Žampióny podusíme na másle, přidáme strouhanku, nakrájené jikry a sůl promícháme. Směs zabalíme do 4 kusů alobalu potřených máslem a pečeme... ... ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané jikry po anglicku: Jikry povaříme 10 minut v osolené vodě a necháme okapat. Poté je v míse rozmačkáme, přidáme olej, měkkou střídku, rozsekané vejce, zázvor a pepř. Umícháme směs, kterou naplníme malé... ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří podkůvky s parmezánem: Porce ryby zákapneme citronem a necháme rozležet. Ryby osolíme a osušíme. Z bílku ušleháme sníh, vmícháme do něj žloutky, solamyl a jemně nastouhaný sýr. Porce ryb obalíme v testíčku a zvolna usmažíme ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska zapečená s rajčaty: Filé necháme trochu rozmrznout a rozkrájíme ho na kousky. Porek nakrájíme nahrubo, rajčata na kolečka. Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Kousky filé naskládáme v jedné vrstvě na dno peká ... …více»
|