![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska se špenátem : Nejdříve si tresku podusíme v bílém víně. V kastrůlku si rozmrazíme špenát přidáme česnek, jíšku, sůl a trošku pepře. Pak si vezmeme pekáček na dno poskládáme tresku, na ní dáme všechen podušený špená ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený kapr na houbách : Osolené porce kapra opečeme po obou stranách na oleji. Kapra vyjmeme, přidáme kolečka cibule a polovinu nakrájených hub. Mírně osmahneme, zalijeme vodou, vložíme kapra a pečeme v troubě doměkka. Porce ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušená štika : Mírně osolené porce štiky krátce opečeme na oleji. Česnek utřeme se solí, smícháme s nadrobno nasekanou petrželkou a citrónovou šťávou a rozmícháme v troše teplé vody. Směs nalijeme na štiku, přidáme ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát na rýži se smetanou : Půlku candáta několikrát napříč nařízneme, osolíme a poprášíme směsí hladké mouky a papriky. Do pekáče nalijeme olej. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a vypranou rýži. Vše zamícháme a osmažíme. Jakmi ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené krabí tyčinky: Krabí tyčky nasekáme na velmi drobné kousky. Smícháme s ostatními surovinami. Směs důkladně zamícháme a necháme ji alespoň hodinu v lednici odpočinout.
Z vychlazené směsi tvarujeme ... ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané filé s jogurtem a zeleninou : Rybí filé nakrájíme na kousky, osolíme a dáme do zapékací mísy vytřené olejem. Položíme na ně na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek a navršíem plátky rajčat a na kroužky nakrájenou ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí nudle: Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme plátky pórku. Přisypeme mořské ovoce, podlijeme vínem, rozmícháme sýr a povaříme. Těstoviny uvaříme dle návodu obvyklým způsobem a teplé vmícháme do rybí směsi. Vš ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený hejk : Rybí filety osolíme a potřeme prolisovaným česnekem. Zapékací mísu vyložíme syrovými brambory nakrájenými na plátky, na ně dáme rybí filety a opět poklademe plátky brambor. Vše zalijeme šlehačkou a pe ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená treska s parmazánem: 1. Očištěné porce ryby osolíme, opepříme, dáme do ohnivzdorné misky a poklademe kousky másla (pokapeme olejem)
2. Upečeme je (při teplotě kolem 190°C) po jedné straně, pak je obrátíme, podlijeme troc ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé v pikantním zelí : Na másle zlehka osmažíme krájený pórek na proužky a zalijeme asi 1 dl šťávy z meruněk, nasypeme krájené kysané zelí, poklademe půlkami meruněk a přikryjeme. Filé osolíme, potřeme rybím kořením, stočím ... …více»
|