![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaný sleď s rajčatovou omáčkou: Rybu omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Osušíme omytou petrželku, rybu naplníme a poté vložíme do vymaštěné zapékací formy.
Oloupanou cibuli nasekáme a zpěníme na roze ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba v závěji: Očištěné a na plátky pokrájené žampiony osmahneme na másle a krátce podusíme.
Mezitím rybu naporcujeme, osolíme, opepříme a po každé straně 3-4 minuty opečeme na oleji a odstavíme.
Do smetany p ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žralok s maggi bylinkami: Smícháme zakysanou smetanu, trochu rozpuštěného másla, najemno nasekanou cibuli a rozmělněnou kostku MAGGI Bylinek bazalka a tymián.
Porce ze žraloka osolíme a opepříme a vložíme do máslem vymazan ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Sleď na víně: Sledě rozpůlíme, vyjmeme hřbetní kosti. Rozdrolíme trochu kostky MAGGI Bylinky bazalka a tymián a posypeme tím rybu. Poté poprášíme hladkou moukou.
Na rozpáleném másle sledě opečeme po obou stranác ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Okouník po italsku: Filety prudce osmažíme na oleji.
Osmažené plátky ryby vložíme do pekáčku, obložíme nakrájenými rajčaty a cibulí. Posypeme rozmělněnou kostkou MAGGI Bylinek bazalka a tymián.
Přidáme olivy a čtv . ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh na pomerančích a zázvoru: V misce smícháme nastrouhanou pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, zázvor, nasekanou šalotku a víno. Vložíme rybí filety a necháme asi hodinu marinovat. Potom filátka zavineme a vložíme zpět do nále ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený losos se sýrem: Jednotlivé porce jemně osolíme, pokapeme šťávou z citronu a necháme chvíli odpočinout. Pak porce ryby obalíme v hladké mouce a oklepeme.
Na pánvičce rozehřejeme máslo s olejem a rozpustíme v něm k ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené rybí filé se sýrem a smetanou: Oloupané a na plátky nakrájené brambory vložíme do pekáčku, promícháme s nakrájenou cibulí, česnekem, drceným kmínem a solí.
Na brambory položíme omyté rybí filé, které pokapeme citrónem a posypeme ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety se zelninou a jogurtem: Filety nasolíme, napepříme, můžeme přichutit i špetkou MAGGI Harmonií Chuti. Orestujeme zeleninu na másle a osolíme.
Připravíme zapékací mísu, kam na dno narovnáme orestovanou zeleninu, na ni naskl ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené fleky s uzenou makrelou: Na pánvičce rozehřejeme olej a najemno nakrájenou cibulku krátce osmahneme. Přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel a nakrájené očištěné žampiony. Společně krátce orestujeme. Do pánve přidáme oloupaná ... …více»
|