![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kreolská jambalaya s kuřetem a krevetami: Cibuli, papriku, celer a česnek očistíme a jemně posekáme, vše osmahneme v kastrolu na másle. Přidáme nakrájené kuře a klobásku, nakrájená rajčata, vývar, bobkový list a tymián. Okořeníme pálivou mlet ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané mořské plody ala fantazie: Bramborové těsto zpracujeme podle návodu. Necháme chvilku odležet a mezitím si na pánvi osmažíme slávky (není ani potřeba oleje, stačí podlévat vodou).
Nyní začneme dávat slávky do bramborového těs ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tygří krevety v županu: Vezmeme plát nudlového těsta, přeložíme na půlku a přeřízneme podél a znovu přeložíme. Získáme tak pásek asi 10 cm široký vytvořený z několika vrstev tenkého těsta.
Takto připravený pásek potřeme ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Černé makarony s dary moře: Na oleji a másle krátce orestujeme na nudličky nakrájenou cibulku, česnek a zeleninu. Po chvilce přidáme mořské plody, zarestujeme, zalijeme vývarem a vínem a asi 5 minut podusíme.
Přidáme nasekan ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososové závitky: Nejprve smícháme sýr, petrželovou nať a křen. Třeme tak dlouho, až vznikne hladký krém.
Vzniklou směsí potřeme plátky lososa a doprostřed každého položíme jednu růžičku chřestu.
Plátky zabalíme ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososová terinka: Formu (srnčí hřbet) vyložíme mikrofólií a spařenými listy špenátu.
Majonézu smícháme se zakysanou smetanou a najemno posekaným koprem a dochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou, trochou citrónové ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sledi v sladkokyselé omáčce: Slanečky opereme a na 24 hodin namočíme do vody, kterou občas vyměníme.
Potom necháme slanečky okapat, stáhneme kůži a vykostíme je. Takto upravené je nakrájíme na úzké proužky.
Omáčku připravím ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filátko z uzeného pstruha s křenovou zálivkou: Nalístkovaný a dobře omytý salát natrháme a přidáme nastrouhaný (spařený vroucí vodou) křen, sterilované houby. Dochutíme solí, MAGGI Harmonií Chuti, bílým pepřem s olivovým olejem, cukrem s trochou v ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané rybí filety: Filety opláchneme ve studené vodě, osušíme, uprostřed podél
rozdělíme na proužky, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou, necháme odležet.
Poté filety osušíme, pomoučíme a opéčeme po obou .. ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v bramborovém hnízdě: Očištěné porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.
Mezitím oloupeme brambory a pokrájíme je na plátky asi 1cm silné. Rozložíme je do tukem dobře vymazané zapékací misky, osol ... …více»
|