Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryby na španělský způsob

Ryby na španělský způsob
11. 10. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Ryby na španělský způsob: Porce ryby vložíme do mělké zapékací mísy vytřené olejem. Ryby potřeme olejem. Petrželku, česnek, mandlové lupínky, nakrájené šalotky nebo jarní cibulky, papriku, citrónovou kůru, sůl a zbylý olej pr ... …více»

Rybí směs po maďarsku

Rybí směs po maďarsku
11. 10. 2009 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Rybí směs po maďarsku: Filety pokrájíme na kostky a osolíme. Hladkou mouku smíchme s paprikou. Dáme do igelitového sáčku. Přidáme rybí maso a protřeseme, aby se rybí kostky obalily. Na pánvi rozpálíme olej a rybí kousky o ... …více»

Brandáda z tresky

Brandáda z tresky
11. 10. 2009 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Brandáda z tresky: Filety osolíme, dáme do kastrolu a mírně podlejeme vodou. Asi deset minut dusíme, než se ryba začne rozpadat. Necháme trochu zchladnout. Pak rybu rozebereme na kousky a vyndáme kosti. Pak rybu vid ... …více»

Filé s tvarohovým dresinkem

Filé s tvarohovým dresinkem
11. 10. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Filé s tvarohovým dresinkem: V misce rozmícháme tvaroh a smetanu. Vmícháme ořechová jádra. Posekáme pažitku a vmícháme také do tvarohu. Dochutíme solí a několika kapkami estragonového octa. Dáme na chvíli odležet. Zatím filé ... …více»

Zapékaný kapr se žampióny a sýrem

Zapékaný kapr se žampióny a sýrem
11. 10. 2009 Ryby +++-______
Příprava receptu Zapékaný kapr se žampióny a sýrem: Porce kapra opečeme na rozpáleném oleji, opepříme, vyjmeme a odložíme na teplé místo. V oleji od masa zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme plátky žampiónů a dusíme doměkka. Opečené porce kapra vložíme ... …více»
 

Zapečené filé z tresky

Zapečené filé z tresky
11. 10. 2009 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Zapečené filé z tresky: Nerozmrazené filety mírně osolíme a poklademe do pekáčku nebo zapékací misky. Přidáme předem do zlatova osmahnutou cibulku, sterilované či čerstvě podušené žampiony a dílky rajčat. Zalijeme smetanou a ... …více»

Rybí filé se zelím, vínem a smetanou

Rybí filé se zelím, vínem a smetanou
8. 10. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Rybí filé se zelím, vínem a smetanou: Cibuli nakrájíme na kolečka. Filé osolíme a pokapeme citronovou šťávou. V pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm cibuli. Cibuli rozložíme na dno zapékací misky. Na cibuli rovnoměrně rozložíme zelí ... …více»

Treska na banánu se zelím

Treska na banánu se zelím
6. 10. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Treska na banánu se zelím: Tresku pokapeme citronem, osolíme, opepříme. Přidáme nakrájený banán a společně podusíme. Mezitím nastrouháme hlávkového zelí a mrkev. Osolíme, opepříme, zakápneme citrónovou šťávou a olejem. Podáváme ... …více»

Rychlý pangasius

Rychlý pangasius
6. 10. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Rychlý pangasius: Pangasia (zmrzlého) položíme do pekáče, slabě osolíme a posypeme kořením nebo citrónovým pepřem, přidáme máslo a mraženou směs. Dáme do trouby a pečeme asi 20 minut na maximalní teplotu. Pak přilijeme ... …více»

Krevety s petrželkou

Krevety s petrželkou
4. 10. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Krevety s petrželkou: Krevety oloupeme a odtrhneme hlavu. Pokud máme ty větší, nařízneme je na hřbetu po celé délce a vyjmeme střívko. Nasekáme si celé množství česneku a petrželky a na rozpáleném oleji opečeme (můžeme pou ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !