Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
11. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Ryby na španělský způsob: Porce ryby vložíme do mělké zapékací mísy vytřené olejem. Ryby potřeme olejem.
Petrželku, česnek, mandlové lupínky, nakrájené šalotky nebo jarní cibulky, papriku, citrónovou kůru, sůl a zbylý olej pr ... …více»
|
11. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí směs po maďarsku: Filety pokrájíme na kostky a osolíme.
Hladkou mouku smíchme s paprikou. Dáme do igelitového sáčku. Přidáme rybí maso a protřeseme, aby se rybí kostky obalily.
Na pánvi rozpálíme olej a rybí kousky o ... …více»
|
11. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Brandáda z tresky: Filety osolíme, dáme do kastrolu a mírně podlejeme vodou.
Asi deset minut dusíme, než se ryba začne rozpadat.
Necháme trochu zchladnout.
Pak rybu rozebereme na kousky a vyndáme kosti.
Pak rybu vid ... …více»
|
11. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Filé s tvarohovým dresinkem: V misce rozmícháme tvaroh a smetanu.
Vmícháme ořechová jádra.
Posekáme pažitku a vmícháme také do tvarohu.
Dochutíme solí a několika kapkami estragonového octa.
Dáme na chvíli odležet.
Zatím filé ... …více»
|
11. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Zapékaný kapr se žampióny a sýrem: Porce kapra opečeme na rozpáleném oleji, opepříme, vyjmeme a odložíme na teplé místo. V oleji od masa zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme plátky žampiónů a dusíme doměkka. Opečené porce kapra vložíme ... …více»
|
11. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Zapečené filé z tresky: Nerozmrazené filety mírně osolíme a poklademe do pekáčku nebo zapékací misky. Přidáme předem do zlatova osmahnutou cibulku, sterilované či čerstvě podušené žampiony a dílky rajčat. Zalijeme smetanou a ... …více»
|
8. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí filé se zelím, vínem a smetanou: Cibuli nakrájíme na kolečka. Filé osolíme a pokapeme citronovou šťávou. V pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm cibuli.
Cibuli rozložíme na dno zapékací misky. Na cibuli rovnoměrně rozložíme zelí ... …více»
|
6. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Treska na banánu se zelím: Tresku pokapeme citronem, osolíme, opepříme. Přidáme nakrájený banán a společně podusíme. Mezitím nastrouháme hlávkového zelí a mrkev. Osolíme, opepříme, zakápneme citrónovou šťávou a olejem. Podáváme ... …více»
|
6. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Rychlý pangasius: Pangasia (zmrzlého) položíme do pekáče, slabě osolíme a posypeme kořením nebo citrónovým pepřem, přidáme máslo a mraženou směs. Dáme do trouby a pečeme asi 20 minut na maximalní teplotu. Pak přilijeme ... …více»
|
4. 10. 2009 Ryby
Příprava receptu Krevety s petrželkou: Krevety oloupeme a odtrhneme hlavu. Pokud máme ty větší, nařízneme je na hřbetu po celé délce a vyjmeme střívko. Nasekáme si celé množství česneku a petrželky a na rozpáleném oleji opečeme (můžeme pou ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |