![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát s majoránkou a rajčátky: Česnek nakrájíme na plátky, majoránku nasekáme. Obojí smícháme v misce s olivovým olejem. Rybí filety mělce křížem na straně s kůží nařízneme a ve směsi důkladně obalíme ze všech stran. Nádobu přikryj ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Okoun na pomerančích: Jeden pomeranč nakrájíme na plátky, z druhého nožíkem okrájíme spirálky kůry. Pak z pomeranče vymačkáme šťávu.
Ryby očistíme, poťukáme papírovou utěrkou a položíme na vymaštěný alobal. Potřeme pomer ... …více»
|
![]() |
30. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevety v kari omáčce s kokosem: V malém množství vody rozmícháme všechny suroviny s výjimkou krevet, oleje, cibule a rajčat. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme okořeněnou kokosovou vodu a když začne bublat tak přidáme cibuli a osmah ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstovinové spirálky s lososem: Spirálky uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu těstovin, vymažeme zapékací formu a troubu předehřejeme na 175 °C. Mezitím rozmrazíme brokolici, rozdělíme ji na malé růžičky a stonky nakrájíme n ... …více»
|
![]() |
26. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s řeckou omáčkou: Očištěného, opláchnutého lososa nakrájíme na širší plátky a osolíme.
Plátky rybího masa opečeme po obou stranách v tuku a vyjmeme.
Do tuku od opékání ryby vložíme očištěnou, na kostičky nakrájenou ... …více»
|
![]() |
26. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé dušené v leču: Rybí filé nakrájíme na porce. Na tuku osmahneme dorůžova cibuli nakrájenou na plátky, vložíme na ni mírně osolené, pomoučené a opepřené filé, zalijeme vodou, přidáme rajčatový protlak a krátce podusím ... …více»
|
![]() |
26. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrela po maďarsku: Očištěné, vykuchané makrely opláchneme a nakrájíme na porce. Cibuli nakrájíme na tenké plátky, paprikové lusky zbavené semen na nudličky a rajčata na plátky.
Takto připravenou zeleninu vložíme do roz ... …více»
|
![]() |
26. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aljašská treska na slanině s cibulí: Ryby zbavené ploutví, očištěné a opláchnuté nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a rychle opečeme na tuku.
Slaninu nakrájíme na nudličky, částečně ji roztavíme, přidáme na tenké plátky nakrájenou ci ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené ryby: Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme je. Tři brambory nakrájíme na plátky a poklademe dno pekáče. Na to dáme plátky ryb, okořeníme. Poklademe plátky sýra a dáme zase vrstvu tří brambor. Zalijeme šleha ... …více»
|
![]() |
22. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangasius na zelenině a rýži: Zapékací mísu vymažeme máslem. Vložíme očištěnou a nakrájenou zeleninu na kostky. Okořeníme filety a vložíme na směs zeleniny. Zalijeme horkým zeleninovým vývarem. Vložíme do předem vyhřáté trouby. Pe ... …více»
|