![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený naplněný pangasius: Pangasia necháme rozmrazit, osušíme papírovou utěrkou, posypeme kořením na ryby. Necháme uležet. Na cibuli podusíme zeleninu a žampióny, dochutíme, necháme vychladout. Vychladnutou směs zeleniny nalož ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrela s hořčicí a vínem: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Cibule nakrájíme na kolečka a rozložíme je do pekáčku. Očištěné a osušené makrely položíme na cibuli. Hořčici rozmícháme ve víně, osolíme, opepříme a směs nalijeme n ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrely s cayenským pepřem: Do mísy dáme olivový olej, přidáme citrónovou šťávu, nastrouhanou cibuli a promícháme. Přidáme drcený bílý pepř, sůl a vše důkladně promícháme. Do marinády vložíme očištěné filety a necháme asi hodinu ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mečoun v křenové omáčce: V míse smícháme majonézu, zakysanou smetanu a křen, ochutíme worcesterem. Steaky položíme do zapékací mísy a přelijeme je křenovou omáčkou. Posypeme strouhankou a pečeme asi 20 minut v troubě předehřá ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pekelné sardinky: Sardinky necháme rozmrazit, opláchneme, osušíme a osolíme. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek nakrájený na plátky, papričku, koření, zamícháme a vložíme sardinky. Opečeme po obou stranách doměk ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďas s pikantní rajčatovou omáčkou: Na rozehřátém másle zpěníme drobně nakrájené šalotky. Rybu bez kůže a páteře nakrájíme na větší kousky, osušíme utěrkou a na šalotce osmahneme ze všech stran. Do hrnce přidáme rajčata, sůl a pepř. Och ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrela s mandlovou krustou: Omyté a osušené bylinky nasekáme nadrobno a v misce smícháme s mletými mandlemi. V druhé misce rozšleháme vejce. Suché filety protáhneme vejci a obalíme v suché směsi.
Osolíme, opepříme a na 30 minut ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s anglickou slaninou: Kapra naporcujeme, prošpikujeme slaninou, potřeme česnekem utřeným se solí, posypeme paprikou a obalíme v mouce. Opečeme na oleji. ... ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangasius se smetanou a křenem: Filety pangase pokapeme sójovou omáčkou, mírně ještě osolíme a opepříme. Dáme do větší misky, kde budeme marinovat.
Smetanu promícháme s čerstvě nastrouhaným křenem, přidáme tymián a vše vlijeme na ... …více»
|
![]() |
11. 10. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekoví garnáti s sherry: Na mírném plameni rozehřejeme olivový olej, přidáme nasekaný česnek a červený pepř, osmehneme asi 1 minutu. Zvýšíme plamen a přidáme garnáty, citronovou šťávu, sherry a papriku. Dobře promícháme a osm ... …více»
|