![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené rybí ragú: Porce rybího masa omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Potom je nakrájíme na menší kousky a osolíme. Zapékací misku vymastíme máslem, vložíme do ní nakrájenou rybu a pečeme ... …více»
|
![]() |
21. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v alobalu se sýrem: Staženého kapra nakrájíme na podkovy, dáme do mísy. Vememe 4 citróny, které vymačkáme na kapra a dáme ho na 1/2 hodiny do lednice. Kapra obalíme v hladké mouce a dáme ho na alobal, který jsme ... …více»
|
![]() |
18. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeleta s tuňákem a ančovičkami: Česnek, ančovičky a petržel nadrobno nasekáme, tuňáka propasírujeme sítem, vejce rozšleháme v misce. Smícháme s česnekem, petrželí, ančovičkami a tuňákem a ochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. V ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené filé se sýrem a slaninou: Do zapékací mísy střídavě klademe vrstvy anglické slaniny a rybího filé. Zalijeme směsí z nastrouhaného tvrdého sýra, rozmíchaného v rozšlehaných vejcích a mléce. Zapečeme. Podáváme s brambory nebo ch ... …více»
|
![]() |
15. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Okoun nebo candát na sardelce: Očištěnou, vykuchanou rybu rozkrájíme na porce, potřeme sardelovou pastou, poprášíme moukou a vkládáme do pánve s rozpáleným olejem. Zvolna opékáme po obou stranách. Opečené porce ryby posypeme petrže ... …více»
|
![]() |
14. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený pangasius s jogurtem: Pangase omyjeme, osolíme a pokapeme z obou stran citrónovou šťávou. Necháme chvíli odležet. Mezitím vymažeme pekáček máslem, nastrouháme sýr a rozšlehané vejce spojíme s jogurtem. Do pekáčku vložíme p ... …více»
|
![]() |
12. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos v jemné omáčce s olivami: Lososa nakrájíme na porce. Jednotlivé kousky potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
Vytřeme pekáček máslem a v ložíme porce lososa. Dáme zapékat do předehřáté troub ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kolínka se studenou rybí zálivkou: Tuňáka rozdrtíme vidličkou a dáme do misky. Přidáme oloupanou a na kostičky nakrájenou cibuli, hořčici, ocet, olej, osolíme, opepříme a zalijeme vlažným vývarem. Směs rozšleháme nebo rozmixujeme na hl ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lahodné ryby: Zapékací mísu potřeme rozehřátým máslem. Plátky ryb naskládáme do mísy, osolíme, opepříme, okmínujeme, vložíme do trouby a zapékáme doměkka zhruba 30 minut, při 180 °C. ... ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sleďový salátek: Jablka rozčtvrtíme a odstraníme jádřince, okurky oloupeme a podélně rozpůlíme, cibule oloupeme. Jablka nakrájíme na plátky, okurky na půlkolečka a cibule na kolečka, okapané sleďové filety na kousky a ... …více»
|