![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr dušený s koňakem: Porce kapra osolíme, slabě opepříme, ochutíme kořením MAGGI Harmonie Chuti a rychle opečeme na másle.
Přidáme na jemné nudličky nakrájenou zeleninu a cibuli, podlijeme vývarem z MAGGI Bujoxu a čer ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cikánské rybí filé: Cibuli i česnek očistíme, na drobno posekáme a zpěníme na oleji. Přidáme nakrájené sladkokyselé okurky, lečo, koření a nakonec osolené rybí filé, podlejeme vodou a dusíme.
... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát s bylinkami: Ušleháme olej a citronovou šťávu s rozdrcenými kostkami bylinek, potřeme porce candáta a marinujeme cca 20 minut.
Vložíme na pánev a pod pokličkou dusíme 7 minut po každé straně. ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé se sýrovou omáčkou: Máslo necháme rozpustit v hlubší pánvi. Poklademe na něj filé a dusíme. Dusíme tak dlouho dokud se nerozpadne na kousky. Podušené filé podle chuti osolíme a posypeme kmínem a kořením na ryby.
Pak f ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s rozinkami: Porce kapra okořeníme Harmonií chuti - dáme-li jí více, již nesolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, mírně na něm osmažíme cibuli. Poté přilejeme pivo a krátce povaříme. Snížíme teplotu a vložíme porce k ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé s cuketou a rajčaty: Cukety a rajčátka očistíme. Cukety nakrájíme na tenké plátky. Rajčata necháme okapat. Filé nakrájíme na kostky. Pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Cukety opečeme na rozehřátém oleji.
P ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé alla pizzaiola: Rybí filé pokrájíme na kostky, pokapame citrónovou šťávou a lehce osolíme. Česnek a cibuli oloupeme, posekáme. Olej rozpálíme v pánvi a obojí na něm podusíme.
Rajčata křížem nařízneme, spaříme vaří ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos na pomerančích a bílém víně: Lososa položíme na rozprostřená pomerančová kolečka v pekáčku. Na povrch ryby vymačkáme šťávu z jednoho pomeranče, osolíme, opepříme a přistrouháme trochu muškátového oříšku.
Nahoru na střední část ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená rybí treska s bylinkami: Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme tresky a necháme chvíli dusit, obrátíme, osolíme.
Česnek nakrájený na plátky přidáme na ryby a znovu je otočíme, posolíme druhou stranu a nasypeme na ní bazalku ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s hlívou: Plátky lososa nasolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Na hlubší pánvi rozpálíme olej a opečeme lososa. Vyjmeme a do výpeku přidáme máslo a až se rozpustí, vložíme kousky nasekané hlívy, kostičky anglic ... …více»
|