![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaný žralok: Ve větší míse smícháme víno, olej, sójovou omáčku, zázvor, citronovou šťávu, tabasco, osolíme a opepříme.
Do této marinády vložíme rozmrazené a oprané porce žraloka a necháme vše stát několik hodi ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na rožni: Rybu rozporcujeme. U hřbetu porce nařízneme, tak aby nám vznikla kapsa, do které vložíme plátek citrónu. Poté všechny porce ryby osolíme, pokapeme citrónem a potřeme olejem. Necháme odležet v chladnič ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný losos s pikantní kaparovou vinaigette: Olivový olej našleháme s limetkovou šťávou, přidáme bylinky, cukr, hořčici a kapary.
Do kůže ryby uděláme příčné zářezy a vetřeme do nich salsu.
Pečeme v rozpálené troubě nebo na grilu asi 15 m ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Plátky štiky: Štiku zbavíme šupin, omyjeme ve studené vodě, osušíme a nakrájíme příčně ca 1 cm plátky.
Plátky pokapeme citronovou šťávou, okořeníme a necháme chvíli zaležet.
Poté plátky osušíme a ze všech str ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí závitky s pórkem a rajčaty: Pórek pokrájíme na kolečka. Šunku na kostičky. Kopr posekáme. Tresku okořeníme po obou stranách bylinkovou solí a mletou paprikou. Rybu potřeme bylinkovým sýrem. Navrch rozdělíme šunku a kopr. Plátky ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s cuketami: Cukety omyjeme a nakrájíme na tenčí špalíčky pět centimetrů dlouhé.
Na pánvi rozehřejeme olej a dáme špalíčky cukety smažit.
Mezitím v misce smícháme šlehačku, hořčici a citrón. Do směsi můžem ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé z tresky s rajčaty: Rozmraženou, osušenou rybu obalíme ve směsi z mouky, papriky a pepře. Na hlubší pánvi rozehřejeme olej a rybu v něm po obou stranách asi 3 minuty opečeme.
Poté ji z pánve vyjmeme a ve výpeku osmahn ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba z Calábrie: Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, očištěné papriky na nudličky, cuketu na kostky. Zeleninu krátce orestujeme na oleji, okořeníme solí, přidáme bylinkové kostky česnek petržel MAGGI a pepř. Podlij ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr po spreewaldsku: Kaprovi odřízneme hlavu a ploutve. Řez vedeme podél zadního hřbetu a nakrájíme porce. Kůži nestahujeme. Okořeníme MAGGI Harmonií Chuti.
Očistíme pórek, mrkev, cibuli a celer; nakrájíme na tenké nud ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Norské rybí závitky: Filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, posypeme rozsekanou cibulkou a poklademe plátky lososa a koprem a ochutíme MAGGI Harmonií chuti.
Stočíme do závitků a ty vložíme nastojato do oh ... …více»
|