![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filátko ze štiky na čočkovém salátu: 1. máme-li dva druhy čočky, uvaříme každou zvlášť v osolené vodě s bobkovým listem a necháme vychladit
2. hlívu ústřičnou a jarní cibulky ogrilujeme v celku, poté nakrájíme nebo natrháme na kusy, s ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená štika plněná zeleninou: 1. štiku vykucháme a očistíme od šupin a kůži po obou stranách na několika místech nařízneme, osolíme a opepříme
2. nakrájíme oba druhy cibule, česnek, citron na malé měsíčky a spolu s kořením, byl ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem: 1. Porce z kapřích filetů s kůží dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónem a lehce zakápneme olejem a v ledničce necháme alespoň hodinu odpočinout.
2. Vypracujeme si těstíčko vyšleháním m ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh plněný zeleninou : 1. Nadrobno nakrájenou zeleninu a houby orestujeme na másle společně s rozmarýnem, osolíme, opepříme a přidáme sekanou kudrnku.
2. Směs naplníme do ryb, které osolíme a pokmínujeme.
3. Ryby obalíme ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený kapr s kořenovou zeleninou a bramborami: 1. Naporcovaného kapra osolíme, opepříme a naložíme na půl hodiny do marinády z oleje, drceného česneku, citrónu a sekaných čerstvých bylinek.
2. Kořenovou zeleninu nakrájíme na větší kostky, cibuli ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaní pstruzi plnění houbami: 1. Cibuli, česnek a houby nakrájíme na větší plátky.
2. Cibuli s česnekem opečeme na másle, přihodíme houby, orestujeme a přidáme nasekané bylinky – libeček a petrželku. Okořeníme pepřem, drceným kmí ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu 400 g filetů z kapra: 1. Pstruhy vyfiletujeme, zakápneme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme odležet.
2. Lahůdkovou cibulku nakrájíme na dlouhé pruhy, zprudka opečeme na olivovém oleji a lehce opepříme, necháme ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří filet marinovaný v česneku s bramborovým salátem: 1. Vykostěné a očištěné kapří maso zbavené šupin nařežeme na straně kůže, ochutíme utřeným česnekem se solí, pivem, drceným kmínem a pepřem, necháme marinovat nejlépe přes noc. Pečeme na grilovací pán ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zavináče z cejnů plněné cibulí a feferonkou: 1. Cejny vykostíme a maso filetů z vnitřní strany lehce nařežeme.
2. Cibuli nakrájíme na klínky, mrkev na nudličky a vložíme doprostřed filetů, přidáme půlky feferonek, zabalíme a spíchneme párátke . ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr dušený ve vinné omáčce s kedlubnou a grilovaným česnekem : 1. Kostičky slaniny rozpečeme, přihodíme nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova, přidáme bylinky, tymián, badyán a hřebíček, zasypeme cukrem, zarestujeme, zalijeme vínem, osolíme, opepříme.
2. Do té ... …více»
|