Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

Filátko ze štiky na čočkovém salátu
9. 11. 2007 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Filátko ze štiky na čočkovém salátu: 1. máme-li dva druhy čočky, uvaříme každou zvlášť v osolené vodě s bobkovým listem a necháme vychladit 2. hlívu ústřičnou a jarní cibulky ogrilujeme v celku, poté nakrájíme nebo natrháme na kusy, s ... …více»

Pečená štika plněná zeleninou

Pečená štika plněná zeleninou
9. 11. 2007 Ryby +++++++___
Příprava receptu Pečená štika plněná zeleninou: 1. štiku vykucháme a očistíme od šupin a kůži po obou stranách na několika místech nařízneme, osolíme a opepříme 2. nakrájíme oba druhy cibule, česnek, citron na malé měsíčky a spolu s kořením, byl ... …více»

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem
9. 11. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem: 1. Porce z kapřích filetů s kůží dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónem a lehce zakápneme olejem a v ledničce necháme alespoň hodinu odpočinout. 2. Vypracujeme si těstíčko vyšleháním m ... …více»

Pstruh plněný zeleninou

Pstruh plněný zeleninou
9. 11. 2007 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Pstruh plněný zeleninou : 1. Nadrobno nakrájenou zeleninu a houby orestujeme na másle společně s rozmarýnem, osolíme, opepříme a přidáme sekanou kudrnku. 2. Směs naplníme do ryb, které osolíme a pokmínujeme. 3. Ryby obalíme ... …více»

Pečený kapr s kořenovou zeleninou a bramborami

Pečený kapr s kořenovou zeleninou a bramborami
9. 11. 2007 Ryby +++++++___
Příprava receptu Pečený kapr s kořenovou zeleninou a bramborami: 1. Naporcovaného kapra osolíme, opepříme a naložíme na půl hodiny do marinády z oleje, drceného česneku, citrónu a sekaných čerstvých bylinek. 2. Kořenovou zeleninu nakrájíme na větší kostky, cibuli ... …více»
 

Grilovaní pstruzi plnění houbami

Grilovaní pstruzi plnění houbami
9. 11. 2007 Ryby +++++++___
Příprava receptu Grilovaní pstruzi plnění houbami: 1. Cibuli, česnek a houby nakrájíme na větší plátky. 2. Cibuli s česnekem opečeme na másle, přihodíme houby, orestujeme a přidáme nasekané bylinky – libeček a petrželku. Okořeníme pepřem, drceným kmí ... …více»

400 g filetů z kapra

400 g filetů z kapra
9. 11. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu 400 g filetů z kapra: 1. Pstruhy vyfiletujeme, zakápneme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme odležet. 2. Lahůdkovou cibulku nakrájíme na dlouhé pruhy, zprudka opečeme na olivovém oleji a lehce opepříme, necháme ... …více»

Kapří filet marinovaný v česneku s bramborovým salátem

Kapří filet marinovaný v česneku s bramborovým salátem
9. 11. 2007 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Kapří filet marinovaný v česneku s bramborovým salátem: 1. Vykostěné a očištěné kapří maso zbavené šupin nařežeme na straně kůže, ochutíme utřeným česnekem se solí, pivem, drceným kmínem a pepřem, necháme marinovat nejlépe přes noc. Pečeme na grilovací pán ... …více»

Zavináče z cejnů plněné cibulí a feferonkou

Zavináče z cejnů plněné cibulí a feferonkou
9. 11. 2007 Ryby ++________
Příprava receptu Zavináče z cejnů plněné cibulí a feferonkou: 1. Cejny vykostíme a maso filetů z vnitřní strany lehce nařežeme. 2. Cibuli nakrájíme na klínky, mrkev na nudličky a vložíme doprostřed filetů, přidáme půlky feferonek, zabalíme a spíchneme párátke . ... …více»

Kapr dušený ve vinné omáčce s kedlubnou a grilovaným česnekem

Kapr dušený ve vinné omáčce s kedlubnou a grilovaným česnekem
9. 11. 2007 Ryby ++++______
Příprava receptu Kapr dušený ve vinné omáčce s kedlubnou a grilovaným česnekem : 1. Kostičky slaniny rozpečeme, přihodíme nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova, přidáme bylinky, tymián, badyán a hřebíček, zasypeme cukrem, zarestujeme, zalijeme vínem, osolíme, opepříme. 2. Do té ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky