Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí koláč

Rybí koláč
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí koláč: Z uvařených brambor, mléka a estragonu připravíme bramborovou kaši. Filety osolíme, obalíme v mouce a osmažíme na másle, v průběhu přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel. Polovinu ryb rozmačkáme do br ... …více»

Losos s pikantní omáčkou

Losos s pikantní omáčkou
10. 11. 2007 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Losos s pikantní omáčkou: Rybu pokrájíme na podkovy. Z půlky kokosového mléka, ananasové šťávy, pepře a soli uděláme marinádu. Lososa naložíme na 1-2 hodiny do marinády. Poté opečeme na oleji na pánvi. Na druhé pánvi na olej ... …více»

Staročeské ragú z rybích filet

Staročeské ragú z rybích filet
10. 11. 2007 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Staročeské ragú z rybích filet: Filety pokapeme citrónovou šťávou, posypeme bazalkou, osolíme a necháme chvíli uležet. Na pánvi na oleji osmahneme cibuli a kostičky kořenové zeleniny, poté přidáme kostičky brambor, kostičky papriky, ... …více»

Zapečené rybí karí

Zapečené rybí karí
10. 11. 2007 Ryby +++++-____
Příprava receptu Zapečené rybí karí: Rozehřejeme olej a přidáme hořčičná semínka, rozetřeme česnek, zázvor a vše necháme vařit 2 minuty. Pak přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel, omytou nastrouhanou kůru z citronu, sťávu z jednoho ... …více»

Pražma na grilu

Pražma na grilu
10. 11. 2007 Ryby ++________
Příprava receptu Pražma na grilu: Pražmy omyjeme, osušíme a na každé straně několikrát nařízneme. Rybu zevnitř i zevně osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Povrch po­třeme olejem a posypeme rozmarýnem. Na rozpáleném grilu p ... …více»
 

Znojemský pstruh

Znojemský pstruh
10. 11. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Znojemský pstruh: Z dobře omytých pstruhů odřízneme ploutve a ryby opepříme a ochutíme MAGGI Harmonií chuti. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky. Pekáč vymažeme margarínem, poklademe nakrájenou cibulí, dále v .. ... …více»

Grilovaný kapr s jablečnou omáčkou

Grilovaný kapr s jablečnou omáčkou
10. 11. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Grilovaný kapr s jablečnou omáčkou: Stroužek česneku utřeme se solí, přidáme drcený kmín, zázvor, 1 kostku Zlatého vývaru MAGGI, olej, zahřejeme a rozmícháme. Očištěnou rybu potřeme olejem s kořením, dáme na pekáček, přidáme oloupaná na ... …více»

Pstruh na rožni s bylinkami

Pstruh na rožni s bylinkami
10. 11. 2007 Ryby +_________
Příprava receptu Pstruh na rožni s bylinkami: Pstruhy opláchneme, osušíme a vně i uvnitř zakapeme citrónem. Osolíme a opepříme. Bylinky opláchneme a osušíme. Několik lístků najemno nasekáme a smícháme s olejem. Pstruhy naplníme zbývajícími by ... …více»

Špíz z lososa s třešňovými rajčátky

Špíz z lososa s třešňovými rajčátky
10. 11. 2007 Ryby +++++++___
Příprava receptu Špíz z lososa s třešňovými rajčátky: Kousky lososa, rajčátka, feferonky a cibulky střídavě napícháme na jehly (budeme mít 4 porce). Posypeme směsí MAGGI Harmonie Chuti s bylinkami, potřeme hořčicí a necháme chvíli marinovat. Potom ugrilu ... …více»

Rybí rolky s cuketou a pastou

Rybí rolky s cuketou a pastou
10. 11. 2007 Ryby +++++-____
Příprava receptu Rybí rolky s cuketou a pastou: Brambory vaříme 25 minut, pak je rozpůlíme a potřeme máslem. Mezitím filety nakrájíme na 12 kousků, pokapeme citrónem a osolíme. Bylinky, česnek, parmezán a oříšky nasekáme najemno a promícháme s . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky