![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem: Pstruhy umyjeme, osolíme uvnitř i zvenku, okořeníme pepřem a kmínem. Do břišní dutiny vložíme čerstvé bylinky ze zahrádky, jejichž základem by měla být mladá kopřiva, petrželová nať, šalvěj a estragon ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňák na těstovinách : Uvaříme těstoviny, jedno jaké - kolínka či vrtule. Ještě teplé dáme na talíř, otevřeme konzervu tuňáka (lepší jsou kousky), přidáme k těstovinám a dochutíme kečupem. Lehká dobrá večeře.
Můžeme ... ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bratislavský kapr: Kapra očistíme, omyjeme, vykostíme a naporcujeme. Porce vložíme do mísy, zalijeme pomerančovým džusem a necháme přes noc odležet. Potom porce vyjmeme, osušíme, osolíme, okořeníme, zabalíme do plátků š ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušení sledi s pórkem: Očištěné a omyté sledě vykostíme, osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a odložíme na chladné místo nebo do chladničky na 1 až 2 hodiny. Na rozehřátém oleji z ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kabeljauw op vlaamse wijze: Oloupanou cibuli nakrájejte na silnější kolečka. Na zpěněném másle poduste cibuli dokud nezesklovatí. Omyté kousky tresky prosolte, vložte do hrnce vytřeného máslem a přidejte připravenou cibuli. Na k ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Artyčoky s tuňákem: Dobře uvařeným a okapaným artyčokům zvolna otevřete listy a lžičkou trochu vyprázdněte střed. Tuňáka rozmačkejte vidličkou, smíchejte ho s majonézou a naplňte artyčoky. Připravte si mísu, na její dno ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba dušená v aromatickém koření: Očištěné a umyté ryby se nakrájí na porce. Marinujeme octem, solí, mletým pepřem a necháme uležet jednu hodinu. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme nadrobno a dusíme až do změknutí v oleji s přidáním vody ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruzi na roštu: Ryby očistíme, vykucháme, osušíme. Uvnitř osolíme a opepříme, na povrchu potřeme olejem a posypeme jemnou, přesátou strouhankou. Grilujeme po obou stranách a povrch občas potíráme olejem. Pečení trvá ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílá ryba bleskově na stole i s rýží a brokolicí (ekonomické): Vyložit plech s okrajem alobalem a vymastit ho trochou oleje. Smíchat dohromady Hoisin omáčku s česnekem.
Péct v předem vyhřáté troubě, až se ryba lehce dělí na lupínky, asi 12-15min. Posypat zele ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Tuňák na česneku: V hluboké pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přidáme 40 stroužků česneku a dobře zamícháme. Přidáme osolené a opepřené steaky a vaříme 10 minut na středním plameni. Pomalu přilijeme víno a vaříme dalš ... …více»
|