Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí filé zapečené se sýrem
7. 11. 2007 Ryby +_________
Příprava receptu Rybí filé zapečené se sýrem: Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, vložíme do máslem vymazané nádoby, potřeme hořčicí, zalijeme rozkvedlanou smetanou, posypeme sýrem a dáme upéct do trouby. ... …více»

Marinovaný losos s křenem

Marinovaný losos s křenem
6. 11. 2007 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Marinovaný losos s křenem: V mixeru zpracujeme vše kromě lososa a olivového oleje. Každé filé dáme zvlášť na naolejovaný alobal a na filé dáme dvě lžíce umixované směsi. Zabalíme, ale dostatečně volně, aby maso mohlo dýchat. Gr ... …více»

Candát s okurkovou omáčkou

Candát s okurkovou omáčkou
6. 11. 2007 Ryby +++++_____
Příprava receptu Candát s okurkovou omáčkou: Očištěného a omytého candáta nakrájíme na porce, stáhneme z kůže, vykostíme, osolíme, opepříme, pokapeme trochou citronové šťávy a necháme odležet na chladném místě cca hodinu. Z rostlinného oleje a h ... …více»

Balkánská pečeně z makrel

Balkánská pečeně z makrel
6. 11. 2007 Ryby ++++______
Příprava receptu Balkánská pečeně z makrel : Brambory oloupeme a rozkrájíme je na čtvrtky nebo na čtverečky. Připravíme si širší pekáček a vymažeme ho olejem. Brambory do něj naskládáme pokapeme je olejem. Mírně posolíme a dáme péct. Když ... ... …více»

Fišolík v mikrovlnce

Fišolík v mikrovlnce
6. 11. 2007 Ryby +_________
Příprava receptu Fišolík v mikrovlnce: Do hlubší mikrovlnné nádoby dejte na plátky nakrájený pórek, opepřete, přidejte 4 lžíce vývaru a vlňte přikryté 5 minut. Přidejte rýži, zbytek vývaru, zamíchejte a vlňte přikryté dalších 10 minut. ... …více»
 

Sushi rolky

Sushi rolky
6. 11. 2007 Ryby +_________
Příprava receptu Sushi rolky : Dobře propláchni rýži pod tekoucí studenou vodou až je čistá voda. Dej do hrnce rýži a odměřenou vodu, přiveď k varu na 1 minutku a pak ztlum oheň, přikryj těsně poklicí a nech mírně vařit ... ... …více»

Fish pie supreme pro Jasmine

Fish pie supreme pro Jasmine
6. 11. 2007 Ryby +++++_____
Příprava receptu Fish pie supreme pro Jasmine: Rozpustíme polovinu másla, přidáme mouku a pomalu vmícháme mléko. Mícháme do zhoustnutí, asi 5 minut. Přidáme petržel, pokrájená vejce a rybu. Do brambor přidáme zbylou půlku másla a trošku mléka. D . ... …více»

Losos s brusinkovou omáčkou

Losos s brusinkovou omáčkou
5. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s brusinkovou omáčkou : Základem jsou samozřejmě filety z lososa. Vlastní příprava masa je jednoduchá, a tak se nejdříve věnujeme přípravě hrušek. Do kastrolku nalijeme červené víno, přidáme med, špetku skořice a jeden hřebí ... …více»

Řecké chobotnice

Řecké chobotnice
5. 11. 2007 Ryby +++++_____
Příprava receptu Řecké chobotnice : Chobotnice opečeme na oleji, podlijeme vínem a dusíme asi 30 minut doměkka. Rajčata spaříme, oloupeme a pokrájíme na kousky. Na zbylém oleji opečeme na plátky nakrájenou cibuli a česnek, přidáme k cho ... …více»

Slávky na víně

Slávky na víně
5. 11. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Slávky na víně : Slávky omyjeme a vložíme do hrnce, zalijeme bílým vínem, přidáme svazek zelené petrželky a vaříme, dokud se neotevřou. Podáváme s bílým pečivem a osolené. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !