![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé zapečené se sýrem: Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, vložíme do máslem vymazané nádoby, potřeme hořčicí, zalijeme rozkvedlanou smetanou, posypeme sýrem a dáme upéct do trouby. ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný losos s křenem: V mixeru zpracujeme vše kromě lososa a olivového oleje. Každé filé dáme zvlášť na naolejovaný alobal a na filé dáme dvě lžíce umixované směsi. Zabalíme, ale dostatečně volně, aby maso mohlo dýchat. Gr ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát s okurkovou omáčkou: Očištěného a omytého candáta nakrájíme na porce, stáhneme z kůže, vykostíme, osolíme, opepříme, pokapeme trochou citronové šťávy a necháme odležet na chladném místě cca hodinu. Z rostlinného oleje a h ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Balkánská pečeně z makrel : Brambory oloupeme a rozkrájíme je na čtvrtky nebo na čtverečky. Připravíme si širší pekáček a vymažeme ho olejem. Brambory do něj naskládáme pokapeme je olejem. Mírně posolíme a dáme péct. Když ... ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fišolík v mikrovlnce: Do hlubší mikrovlnné nádoby dejte na plátky nakrájený pórek, opepřete, přidejte 4 lžíce vývaru
a vlňte přikryté 5 minut.
Přidejte rýži, zbytek vývaru, zamíchejte a vlňte přikryté dalších 10 minut.
... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sushi rolky : Dobře propláchni rýži pod tekoucí studenou vodou až je čistá voda. Dej do hrnce rýži a odměřenou vodu, přiveď k varu na 1 minutku a pak ztlum oheň, přikryj těsně poklicí a nech mírně vařit ... ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fish pie supreme pro Jasmine: Rozpustíme polovinu másla, přidáme mouku a pomalu vmícháme mléko. Mícháme do zhoustnutí, asi 5 minut. Přidáme petržel, pokrájená vejce a rybu. Do brambor přidáme zbylou půlku másla a trošku mléka. D . ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s brusinkovou omáčkou : Základem jsou samozřejmě filety z lososa. Vlastní příprava masa je jednoduchá, a tak se nejdříve věnujeme přípravě hrušek. Do kastrolku nalijeme červené víno, přidáme med, špetku skořice a jeden hřebí ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řecké chobotnice : Chobotnice opečeme na oleji, podlijeme vínem a dusíme asi 30 minut doměkka. Rajčata spaříme, oloupeme a pokrájíme na kousky. Na zbylém oleji opečeme na plátky nakrájenou cibuli a česnek, přidáme k cho ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slávky na víně : Slávky omyjeme a vložíme do hrnce, zalijeme bílým vínem, přidáme svazek zelené petrželky a vaříme, dokud se neotevřou. Podáváme s bílým pečivem a osolené.
... ... …více»
|