![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaný tuňák: Do ohnivzdorné zapékací misky vymazané olejem urovnáme plátky tuňáka a zalijeme koňakem, sójovou omáčkou, posypeme cukrem a solí. Navrch dáme plátky citrónu zbavené kůry. Dáme do vyhřáté trouby. Hned ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr na slanin: Naporcovaného osušeného kapra osolíme, rozložíme na pekáč kůží navrch, pokmínujeme, podlijeme olejem a dáme 15 minut zapéct. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme po zapečené rybě, dále po rybě ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dračí kapr : Porce vykostěného a staženého kapra osolíme, opepříme a opečeme na másle. Rybu vyjmeme, přidáme nakrájenou cibuli, nakrájené houby, osmahneme a zalijeme vodou. Poté vložíme rybu a dusíme doměkka. ... ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v pivu : Očištěné porce kapra osolíme, vložíme do hrnce a zalijeme pivem. Přidáme oloupanou celou cibuli, koření a máslo utřené s moukou. Vaříme na mírném ohni asi 15 minut. Uvařenou rybu opatrně vyjmeme děrav ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevety se zeleninou: Krevety rozmrazíme a zbavíme tmavých střívek na hřbetě. Naložíme je na noc do oleje smíchaného s rozmačkaným česnekem a pepřem. Kromě rajčat povaříme nakrájenou zeleninu asi dvě minuty ve slané vodě. ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitek ze pstruha s omáčkou: Na každý filet z ryby položíme uzeného lososa, spařený pórek, tenký svařený plátek mrkve, zakápneme limetkovou šťávou a srolujeme. Svážeme pórkem nebo režnou nití. Do osolené vody přidáme bílé víno, š ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Matjesburger: Housku rozpůlíme, položíme na ní list salátu, matjesa, kysanou smetanu, na plátky nakrájené rajče a cibuli a kousek kopru. Zakryjeme druhou polovinou housky.
... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos na celeru: Celer nakrájíme na tenké plátky a pokapeme citrónem a mírně osolíme. Na teflonové pánvi rozehřejem máslo a rybu z obou stran opečeme 12-15 minut. Zároveň v malém množství vody podusíme celer. ... ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jiříkovo vidění: Papriky očistíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli posekáme nadrobno a necháme na oleji zesklovatět, kapustu pokrájíme na kostičky a společně s paprikami ji přidáme k cibuli a chvíli dusíme.
Zalijeme ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořský jazyk s pomeranči: Mořský jazyk očistíme a opláchneme. Do hlubší mísy dáme šťávu z poloviční dávky pomerančů, přidáme olej a špetku rozmělněné kostky MAGGI Bylinky bazalka a tymián. Do této marinády vložíme ryby a ... ... …více»
|