![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lasagne s chřestem a lososem: Bílý chřest omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky dlouhé 3 cm.
Zelený chřest omyjeme, případně oloupeme spodní třetinu a nakrájíme na kousky dlouhé 3 cm.
Vodu uvedeme do varu, rozpustíme MAGGI Zel ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opékaná parmice: Ryby opláchneme a osušíme. Do povrchu a dutin vetřeme sůl s pepřem a ryby obalíme v mouce. Troubu předehřejeme na 150 °C. Ve velké pánvi rozehřejeme olej a polovinu ryb dokřupava opečeme z každé stran ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pasta z makrel: Makrelu obrat z kůže a kostí. Pomlít ve strojku na maso spolu s cibulí. Okurky nakrájet na drobné kostky, vhodit do pomleté ryby, ochutit pepřem a dodat 3–4 polévkové lžíce protlaku. Pokud by byla ry ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mates v jablkovém salátu: Jablka nakrájíme i se slupkou na hrubší plátky, spojíme bílým jogurtem, dochutíme solí, cukrem, pepřem a zjemníme smetanou. Na talířky servírujeme jablkový salát, přiložíme jemné matesové filátko, pos ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory se špenátem a krevetkami: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Oloupanou cibuli, česnek a slaninu nakrájíme a osmahneme na rozpuštěném másle, přidáme rozmrazené a osušené krevetky, na kousky nat ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na jablkách : Porce kapra mírně osolíme, poklademe do pekáčku na rozpuštěné máslo, (kdo má rád olej nebo sádlo)a na jednotlivé porce dáme plátky jablek bez jádřinců a na ně plátky angl. slaniny. Podlejeme troškou v ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrely po vlámsku: Nadrobno nakrájíme šalotku, cibulku a petrželku, rozetřeme s máslem a směsí naplníme osolené ryby. V mírně vyhřáté troubě pečeme 20-30 minut. Na talíři pokapeme citronem. ... ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotejl ze sleďů se žampiony: Plátky sleďů nakrájíme a narovnáme na talíř. Opečeme žampiony a kostičky již uvařených brambor na oleji. Vzniklou směs naaranžujeme na talíř vedle sleďě a dozdobíme nakrájeným pórkem. ... ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr s fazolemi: Osoleného kapra opékáme asi 15 minut, částečně ho vykostíme a dáme na mísu. Zalijeme marinádou, kterou připravíme z vařených bílých fazolí, na oleji opečené cibuli, rajčatového protlaku, skleničky čer ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Citronový pstruh: Nasekáme petrželku. Polovinu semínek posekáme. Rozpálíme troubu. Filety položíme na pekáč kůží dolů. Osolíme a opepříme. Smícháme strouhanku, máslo, petrželku, strouhanou citronovou kůru, citronovou ... …více»
|