![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí špízy: Filé nakrájíme na větší čtverečky, slaninu nakrájíme na tenké plátky, které ještě překrojíme, rajčata na silnější kolečka, cibule na čtvrtky nebo na kolečka a papriky na kousky přibližně stejně velké ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé po anglicku : Pekáč vymažeme máslem. Poklademe plátky file, mírně osolíme, zakapeme citronem. File poklademe plátky anglické slaniny, pomažeme obyčejnou hořčicí, poklademe nakrájenou cibuli na plátky, ... ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí špízy alá bára: Filé nakrájíme na větší čtverečky, slaninu nakrájíme na tenké plátky, které ještě překrojíme, rajčata na silnější kolečka, cibule na čtvrtky nebo na kolečka a papriky na kousky přibližně stejně velké ... …více»
|
![]() |
3. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr flamendr: Kapra naporcujeme, osolíme a necháme uležet. Po jedné hodině zalijeme vínem a necháme 1/2 hodiny stát. Potom přidáme sůl, pepř, citrónovou šťávu a vaříme do změknutí ryby. Podáváme ve vlastní šťávě. P ... …více»
|
![]() |
3. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří karbanátky: 1. Rybu vložíme na rošt určený na ohřívaní knedlíků, v páře udusíme do měkka, maso obereme z kostí a umeleme.
2. Na oleji osmahneme krupici, jíž s ostatními přísadami k masu přidáme, z kašoviny uděl ... …více»
|
![]() |
3. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s paprikami a rajčaty: Filé nakrájíme na porce, osolíme, pomoučíme, poklademe na tukem vymazaný alobal, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a pokrájené papriky, očištěné a zbavené jádřinců. Přidáme nakrájená rajčata, dobře z ... …více»
|
![]() |
3. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s jablky a rajčaty: Rybí filé nakrájíme na 4 porce, na jednotlivé dostatečně velké plátky alobalu rozložíme plátky slaniny, na ně dáme kroužky cibule a porce osoleného a opepřeného filé pokapaného citrónovou šťávou. Na n ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený platýz: Porce ryby vložíme do promazané zapékací misky, posypeme nakrájenými žampiony, plátky rajčat, osolíme, opepříme, a přidáme na kolečka nakrájenou šalotku. Vše zapečeme. Před vyjmutím z trouby zalijeme ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryby na žampionech: Očištěné porce ryby osolíme a opečeme v troubě na másle. Na části másla osmažíme nakrájenou cibulku, žampiony, osolíme, mírně podlijeme trochou vody a dusíme tak dlouho až se voda vydusí. Čtverce alob ... …více»
|
![]() |
2. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos na koriandru: Lososa osolíme a opepříme, posypeme citronovou kůrou a koriandrem. Na pánvi rozpálíme máslo a na něm lososa po obou stranách osmahneme. Před podáváním pokapeme citronovou šťávou a ozdobíme plátky citr ... …více»
|