![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filety na houbách: Porce ryby zakápneme citronovou šťávou a necháme v chladu asi čtvrt hodiny odležet. Potom je osušíme, osolíme, obalíme v mouce a téměř upečeme na oleji. Na pánvi osmahneme drobně pokrájenou cibuli, ro ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr se zázvorovou omáčkou: Porce ryby omyjeme, osušíme, šikmo nařízneme a prosolíme. Rozložíme je do vymazaného pekáčku a v troubě vyhřáté na 150 stupňů Celsia pečeme dozlatova asi 20 minut. Mezitím zpěníme na pánvi na oleji na ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska na rajčatech: Kostky tresky necháme chvíli povolit, pak je pokapeme citrónovou šťávou a posypeme bylinkovou solí. Dáme do pekáčku. V misce si smícháme krájená rajčata, asi lžíci olivového oleje, rozmačkaný česnek, ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé s vejci: Filé pokrájíme na kousky a osmažíme na pokrájené cibulce.
Pak přidáme vejce, osolíme, opepříme a mícháme do zhoustnutí.
Podáváme s chlebem. ... ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní matjesové řezy : Matjesové filety nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, okurky na plátky a všechno promícháme. Kysanou smetanu smícháme s majonézou a nastrouhaným jablkem, ochutíme solí, pepřem a cukrem a vmícháme o ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hamburské bochánky: Slanečky opláchneme a dáme asi na 4 hod. do studené vody. Umeleme na masové strojku, přidáme namočenou a vymačkanou žemli a cibuli, trochu másla. Nakonec přimícháme vejce natvrdo a strouhanku. Tvoříme ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na česnekovém másle : Kapra zalijeme marinádou připravenou z poloviny oleje, utřeného česneku, papriky a necháme asi 4 hodiny v chladničce odpočinout.
Pak každou porci osušíme, osolíme a na zbývajicím oleji upečeme.
Na p ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s rybkami: Na oleji osmahneme rýži, na malé kostičky nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Zalijeme horkým vývarem a dusíme pod pokličkou na mírném ohnu asi 10 minut. Rybí filé nakrájíme na menší kousky, smícháme s ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska s pálivou omáčkou: Vymažeme pekáček tukem, rybu dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a dáme do pekáčku. Můžeme ji slabě potřít hořčicí Dijon. Pokud má kůži, tak kůží dolů a grilujeme. Na oleji opečeme do zl ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaná ryba : Rybu položíme na dno pekáče. V misce smícháme citrónovou šťávu, olej, oregáno a sůl s pepřem, vzniklou směs nalijeme na rybu a necháme 30 minut marinovat. Na rybu rozložíme kolečka citrónu, rajčat a c ... …více»
|