Vložil: | Rencatko |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Losos na celeru:
1 losos (filé)
| 250 g bulvového celeru
| citronová šťáva
| sůl
| pažitka
| 1 lžíce másla
| 2 lžíce smetany ke šlehání
Postup přípravy receptu Losos na celeru:
Celer nakrájíme na tenké plátky a pokapeme citrónem a mírně osolíme. Na teflonové pánvi rozehřejem máslo a rybu z obou stran opečeme 12-15 minut. Zároveň v malém množství vody podusíme celer. Celer smícháme se smetanou, přidáme pažitku, sůl a servírujeme k rybě.
Fotky receptu Losos na celeru:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!