![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Špagety s krevetami: Špagety uvařit v osolené vodě a slít. Salát nakrájet na proužky a podusit na 20 g másla. Krevety opéct na másle a osolit. Zahřát rajský protlak, přilít koňak a sm ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh na medvědím česneku : Rybu omyjeme, pokapeme citronem, nasolíme, pokmínujeme, okořeníme adžikou a nakonec "prosypeme" medvědím česnekem. Rozpálíme máslo a opékáme z každé strany asi 20'. ... ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Úhoř na kmínu : Úhoře stáhnutého z kůže nakrájíme na špalíky a dáma do zapékací mísy. Rybu osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, okmínujeme a poklademe plátky másla. Ve vyhřáté troubě pečeme doměkka. Jako přílohu si m ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruzi s houbovou omáčkou : Ryby vykucháme, důkladně očistíme a pak opláchneme. Na povrchu i uvnitř je pak osolíme a trošku hl. mouky smícháme s mletým pepřem a pstruhy v ní ze všech stran dobře obalíme. Angl. slaninu nakrájíme ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé na slanině: Částečně rozmražené rybí filé potřete prolisovaným česnekem a osolte. Vložte do zapékací mísy. Na rybu rozložte proužky slaniny, posypejte kmínem a zakapejte rozpuštěným máslem. Rybu pečte ve vyhřáté ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pánev krabí s těstovinou: Na pánev dáme trošku oleje a osmažíme cibuli i s česnekem.Pak přidáme krabí tyčinky nasekané na 1cm špalíky,dále žampiony, zeleninu,maggi kostku i gril koření a podusíme.Na konec přidáme smetanu se šk ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Surimi rizoto : Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené surimi maso, citrónový pepř, citronovou šťávu, sůl a propláchnutou rýži. Dolijeme 2 šálky vody (podle množství rýže) a dusíme. Ke konci dušení při ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelská zapečená treska: Porce rybího filé osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku vytřeného tukem. Posypeme dvěmi nakrájenými paprikami, plátky česneku podle chuti, lžící nasekané ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené rybí filé : Filé necháme pomalu rozmrazit, pak každý plátek opláchneme a jemně vysušíme. Osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Zázvor nastrouháme a rozetřeme na filé, které ještě posypeme mletým novým kořením. Pl ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska v sýrovém těstíčku: Troubu předehřejeme na 200 stupnů, plech na pečení vytřeme olivovým olejem a rozložíme na něj rybí maso. Maso pokapeme trochou citrónové šťávy, osolíme a opepříme. V míse smícháme olivový olej, sýr, s ... …více»
|